След поредния случай, който разтресе България и след многото случаи,

...
След поредния случай, който разтресе България и след многото случаи,
Коментари Харесай

Султанка Петрова: Като майка и жена заставам зад съпругата на лекаря, убил, за да защити семейството си

”След следващия случай, който разтресе България и след многото случаи, в които възрастни хора откриха своята гибел поради 5 лв. или поради кражба на една кокошка, по тази причина считам, че би трябвало да се промени законът, тъй че всеки един от нас да има сигурност най-малко в личния си дом ”.

Това сподели заместник-социалният министър Султанка Петрова в ефира на предаването ”Денят онлайн ” по Канал 3.

”Като майка и жена стоя зад брачната половинка на доктора, който умъртви човек с цел да отбрани фамилията и децата си, тъй като обществото ни има потребност от сигурност и успокоение. Три пъти е разбивано тяхното жилище ”, заявя тя и показа, че татко й е получил инсулт, откакто телефонни измамници са му се обадили.

”Кой ще върне здравето на тези хора? Кой ще върне сигурността, че ние имаме страна и държавност? Именно по тази причина би трябвало да се направи по този начин, че законите да са ревни за всички. Има нещо, което не е наред. Европейската комисия ни подлага на критика много остро по тематиката правораздаване и вътрешен ред и сигурност и ние би трябвало да обърнем внимание на това ”, сподели още тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР