След поредния скандал с неговото име, станахме свидетели на това,

...
След поредния скандал с неговото име, станахме свидетели на това,
Коментари Харесай

Залезът на един Борисов: Безкрайно сам в партийната централа обясни, че няма къща

След следващия скандал с неговото име, станахме очевидци на това, което сме привикнали да виждаме по принцип - конференция в партийната централа, на която Борисов да изясни на целокупното население, че е чист като момина сълза. Затова включването на някогашния министър председател онлайн във Фейсбук не изненада никого. С шарещи в стаята очи, Борисов изясни ядосано по какъв начин връзката му с БарселонаГейт е плод на медийни изявления и нямало нищо правилно. Сиреч - той няма присъединяване в изпирането на 5 милиона евро, за които и испанските управляващи настояват, че има доказателства.

Този път обаче нещо беше друго. Борисов беше самичък. До него не бе строен целият партиен актив, какъвто беше случая след скандалните фотоси от личната му спалня. До него не бе нито Томислав Дончев, нито Екатерина Захариева, нито Даниел Митов, нито Цвета Караянчева, нито Десислава Атанасова. До него нямаше никого. И в залата нямаше никого. В залата - шепа хора от няколко медии, а на първи ред - само двамата му пиари.

Разкритията за БарселонаГейт били " претоплена гозба ". Някакъв скандал, в който желали да забъкат Борисов. Нито имал къща, нито парцели. Нито има. Нито ще има. Живеел в Банкя - там, където се е родил.

Това съобщи Борисов. И след това подхвана тематиката за високите цени на тока и рецесиите, с които щели да се оправят ослепително някогашните ръководещи.

Каквото и да е бъдещето на ГЕРБ, то е без Борисов. Може би всички към него започнаха да усещат, че изходът за някогашния министър председател минава през следствия, съд и може би затвор. И може би всички си дадоха сметка, че ще последват ориста му, в случай че не се оттеглен в точния момент. Може би към този момент е прекомерно късно.

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР