След поредния ремонт и дефект на улица „Граф Игнатиев“, от

...
След поредния ремонт и дефект на улица „Граф Игнатиев“, от
Коментари Харесай

Ремонт безкрай: Развалят договор с фирмата, ремонтирала „Граф Игнатиев“

След следващия ремонт и недостатък на улица „ Граф Игнатиев “, от Столичната община оповестиха, че са в развой на повреждане на контракта с компанията реализатор.

Два месеца след ремонта на ремонта, настилаката при „ Свети Седмочисленици “ се надигна.

„ За мен е необяснимо за какво нещо, което към този момент е преработено отново е по този начин направено “, отбелязва Андрей Зографски от „ Спаси София “.
2 месеца след ремонта на ремонта - още веднъж недостатъци по улица " Граф Игнатиев " Заради дефектите краткотрайно беше спряно и трамвайното придвижване в събота
Заради поредедната щета от общината оповестиха, че скапват контракта, както с компанията реализатор, по този начин и с надзора. От „ Джи Пи Груп “, обясниха са създали всичко по утвърден план, който има акт 16.

„ Ние сме изпълнили утвърждения план, това което е желал възложителя. От там нататък за какво се получават такива деформации, въпросът е към проектантския екип “, изясни Георги Гигов – проектов началник в „ Джи Пи Груп " АД.
Защо се стигна до ремонт на ремонта при Ректората и „ Граф Игнатиев “? Отстраняването на дефектите на „ Граф Игнатиев “ ще продължи до 10 март
И през днешния ден се отстраняваха недостатъци на различен уведен сектор. Изпълнителят моли, да се свика комисия за разбор на положението и в случай че има проблем в структурата той да бъде открит.

Дори контракта да бъде негоден, от изпълнителя би трябвало да отсраняват дефектите в период от 8 години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР