След поредната жестока катастрофа в района на село Микре, при

...
След поредната жестока катастрофа в района на село Микре, при
Коментари Харесай

Пътят край Микре - точката на смъртта



След следващата жестока злополука в региона на село Микре, при която живота си изгубиха 7 души, а ранените са 18, взехме решение да ви напомним информация с най-тежките пътни катастрофи в правата София – Варна.

На 16.09.2017 година на път I-4 Ябланица-Велико Търново при село Микре поражда преден удар сред два леки автомобила. На място умира млада жена, която кара една от колите.

На 11.06.2017 година на кръстовището на пътя село Микре – Ловеч се удрят два леки автомобила. В резултат на удара на място умира 72-годишен мъж, лидер на един от колите.

Трима души умират при злополука сред рейс и лек автомобил край Микре на 22.12.2016 година Над 10 души са ранените.

На 17.07.2016 година поражда тежка злополука на пътя София - Варна край село Микре. В резултат на преден удар сред две транспортни средства един човек умира, а трима са ранени.

Един човек умира при тежка верижна злополука сред четири автомобила на пътя Микре – Сопот на 04.24.2016 година

На основния път София - Варна, сред селата Микре и Сопот, лек автомобил със софийска регистрация излиза от пътното платно и се удря в склон. Това се случва на 08.10.2015 година Водачът на автомобила умира на място.

На 19.03.2015 година край село Микре лек автомобил „ Пежо “ се удря в пътнически рейс след несполучлив опит за изпреварване. 67-годишна жена, лидер на автомобила, умира на място.

На пътя Микре – Ловеч край село Соколово при излизане от завой, 67-годишен лидер от Тетевен изгубва ръководство над автомобила си на 20.01.2014 година Мъжът умира на място след удар в крайпътни дървета.

Тежка злополука поражда в региона на село Микре на 08.12.2006 година При изпреварване автомобил Рено навлиза в насрещното придвижване и се блъска в Тойота, а тойотата - в Ауди и пикап. При случая умират четирима души, а шестима са ранени. Във верижният конфликт сред ТИР и няколко автомобила тежко е ранен и заместник-министъра на финансите Нахит Зия. Зия изпада в кома, от която по този начин и не се разсънва до гибелта си на 09 юли 2017 година

Състоянието на останалите петима ранени е устойчиво. В болничното заведение в Бяла са настанени трима души. В момента са в приемливо общо положение. Бяла е в петдневен печал. В злополуката починаха 18 души.

На 23 юли 2006 година г. четирима души умират при тежка злополука по автомагистрала Хемус, в региона на село Микре.

Катастрофата става към 13:00 часа, когато автомобил Опел “Астра” със софийска регистрация се удря с Мерцедес с русенска регистрация. Всички пътуващи в Опела - баба, дядо и две деца умират на място. По-късно в болничното заведение умира и 43-годишната шофьорка на Мерцедеса.

На 21 ноември 2005 година г. 31-годишен мъж умира на място при злополука на пътя Микре - Ловеч. При десен завой на влажен път автомобил “Фолксваген Голф”, ръководен от Ц. Б. от Угърчин, се удря в крайпътно дърво и се прекатурва. Водачът умира на място, а возещият се в колата 25-годишен пасажер е настанен в ловешката болница с охлузни рани.

На 18 август 2003 година 17-годишния Любомир Жерков изпада в положение на мозъчна гибел след злополука край ловешкото село Микре. Инцидентът става, откакто камион, претрупан с дърва, засича автомобила, в който се вози момчето. То се прибирало от село Рибарица към София дружно със собствен другар и неговия татко, който е управлявал автомобила. След удара водачът на камиона бяга от мястото на произшествието. По-късно майката на момчето дава единодушието си синът й да стане донор на органи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР