След политическите увертюри изглеждаше, че най-накрая двата основни политически опонента

...
След политическите увертюри изглеждаше, че най-накрая двата основни политически опонента
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Тъкмо когато изглеждаше, че ПП и ГЕРБ се бяха разбрали, избухна скандалът с Nexo


След политическите увертюри изглеждаше, че най-сетне двата съществени политически съперника в лицето на Политическа партия и ГЕРБ си изгладиха несъгласията и сякаш имаше огромен късмет да се направи нещо с третия мандат, и тъкмо в четвъртък прокуратурата влезе в Nexo. Това разяснява в ефира на Nova News политическият анализатор Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.

Според Безлов, в случай че не беше този случай, против Радев щеше да има упреци, че желае да отиде на предварителни избори и да удължи мандата си на ръководство.

Борисов незабавно нападна нападателно, тъй като му се искаше да има държавно управление с мандата на " Демократична България ", които припозна като медиатор. От Политическа партия гледаха на това като на тип заплаха, че от Демократична България може да легитимират Борисов. Темата с Nexo сигурно ще се употребява в предизборната акция, въпросът е дали може да се развие и да се извади още нещо, добави още специалистът.

Относно абсурда със самолетите СУ-25 Безлов напомни, че има решение на Народното събрание за даване на военна помощ на Украйна, и в случай че България фактически е дала такива самолети на Киев, в това няма нищо нелегално.

В тази връзка Безлов означи, че главният интерес на България е да последва образеца на останалите страни от Източна Европа и да размени старите си руски самолети с по-нови, които да дават отговор на стандартите на НАТО.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР