След поет ангажимент от страна на инж. Венцислав Гърменов, кмет

...
След поет ангажимент от страна на инж. Венцислав Гърменов, кмет
Коментари Харесай

Добра новина за разложкото село Баня, подобряват електроснабдяването

След стихотворец ангажимент от страна на инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, зам. - кмета на община Разлог- Иван Гюров и кмета на село Баня- Магда Първанова, до края на седмицата стартира възстановяване доставянето на електрическа енергия на семействата от ромския квартал на село Баня.
С оглед повишеното електропотребление, регистрирано през последните години по време на Коледните и Новогодишни празници, както и за премахване честите спирания на тока, ще се обособи втори клон за възстановяване качеството на зареждане. Служители на “Електроразпределителни мрежи Запад " ЕАД стартират и изтеглянето на кабел, с дължина към 200 метра, със зареждане от Търговско предприятие Банята.
Действията бяха подхванати по самодейност на госпожа Първанова, по отношение на зачестилите недоволства и сигнали, свързани с ниското напрежение и честите спирания на тока.
Преди броени седмици кметът на Баня организира среща с представители на махалата, по време на която се разискаха зародилите проблеми. Своевременно госпожа Първанова срещна и управлението на Община Разлог с проблема, след което последва и информиране на доставчика на електрическа енергия - Електроразпределителни мрежи “Запад " ЕАД.

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР