След победата на Левски над Хебър Пазарджик с 4:0 в

...
След победата на Левски над Хебър Пазарджик с 4:0 в
Коментари Харесай

Роси за Лига Европа: Ако сме готови, можем преборим Вадуц

 Левски, ЦСКА и Славия стартират кръстоносни походи в Швейцария, Латвия и Финландия  Левски взе цяла тайфа юноши в Правец
След успеха на Левски над Хебър Пазарджик с 4:0 в контрола, треньорът на " сините " Делио Роси приказва за контузените футболисти в състава и жребия в Лига Европа, където отборът ще се изправи против Вадуц.

" Вече споделих, че това е интервал с огромни натоварвания и травми се случват. Имаме някои невъзстановени от предходната годна като Нашименто, Ривалдиньо, Иванов - те към момента не са подготвени. Те следват рехабилитационна стратегия. Цветкович има също неотшумял проблем, Вутов е с инфектиране на коляното.

Тези неща се случват. Те са част и от манталитета на играчите. Те би следвало да са провели подготовка преди лагера. Паулиньо - допустимо е да не играе в първия мач от Лига Европа. Той се опита да вземе една висока топка и разтегна.

Никога не зависи от съперника. Винаги зависи от нас. Ние би трябвало да се подготвим добре. Ако сме подготвени, можем да се преборим с тези противници. За нас са значими мачовете след неудачите от предходната година, би трябвало да преодолеем тези дуели и да вървим напред.

Мисля, че времето за подготовка ще ни стигне, макар че ни липсва още някой футболист, с цел да създадем състава най-благоприятен. Клубът знае на кои постове са ни нужни играчи. Знае го от преди три месеца. Тренирам футболистите, които имам. Надявам се да приключим селекцията преди началото на сезона ", сподели Роси.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР