След по-малко от година, откакто Зейнеб Маджурова започна работа в

...
След по-малко от година, откакто Зейнеб Маджурова започна работа в
Коментари Харесай

Зейнеб стана майка на близначки

След по-малко от година, откогато Зейнеб Маджурова стартира работа в bTV, се сбогува задълго с ефира. 

Причината за това е, че хубавицата още веднъж е излязла в майчинство. Тя е дарила брачна половинка си Стоян Балевски с близначки с идеалното тегло от по 2.7 кг. всяка. Имената, които родителите са избрали да дадат на двете момиченца, са Василиа и София.

При все, че Зейнеб е била в деветия месец, двете са се появили на бял свят преди термина. 
Всеизвестен е фактът, че щастливите родители имат и по-голяма щерка – Мириам, която скоро ще навърши 3 години. 

При все, че през огромна част от бременността си Зейнеб остана на екран, тя ловко съумя да я прикрие. Изглежда е заченала малко, откакто е почнала работа в утринния блок на bTV през предходната година. Медията разгласи, че Стоян Балевски има брат близнак, което значи, че близнаците в рода се предават по завещание.

Доскоро се смяташе, че Зейнеб и Балевски не са подписали в гражданското. Предвид обстоятелството, че в формалното известие той бива наименуван „ брачният партньор “, следва че връзката им е била официализирана пред управляващите. 
Очевидно Зейнеб е много сеуеверна, откакто до последно съумя да резервира бременността си в загадка, както в действителност направи и първия път.

Изглежда е подбирала доста деликатно тоалетите, с които да се появи пред камера, с цел да не разбере никой, че е бременна. Изглежда, че най-малко за момента в bTV няма да й търсят заместница поради обстоятелството, че името й към момента попада измежду водещите, макар че рубриката й просто изчезна.

Не е изключено повода за това да е, че по време на избори, начин на живот тематиките не са изключително настоящи. Не е изключено шефовете на медията да са сметнали, че планът може да бъде стопиран, до момента в който Зейнеб още веднъж се върне на работа.
На този стадий не е ясно по кое време има намерение да се върне още веднъж в ефир. Знае се обаче, че тя е водещата, която остава най-дълго време в майчинство. 

Запознати напомнят, че когато се роди щерка й Мириам, Зейнеб си остана вкъщи повече от две години. В това отношение я бие само дамата на някогашния президент Росен Плевнелиев – Деси Банова, която остана в майчинство със сина си Йоан повече от 3 години.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР