След паузата с националния отбор на Норвегия Ерлинг Халанд започва

...
След паузата с националния отбор на Норвегия Ерлинг Халанд започва
Коментари Харесай

Халанд обясни в какви отношения е с Гуардиола

След паузата с националния тим на Норвегия Ерлинг Халанд стартира да се приготвя за завръщането на клубния футбол във Висшата лига. Нападателят приказва за времето си в Манчестър Сити и повече от специфичната си връзка с Пеп Гуардиола.

Едва 23-годишният нападател чака дуела против Уест Хям и галата за " Златната топка ". В изявление за L`Equipe, където норвежецът приказва за всичко, той разяснява и отношението си към мениджъра:
 Операцията е сполучлива! Гуардиола се завърна в Манчестър Сити
Операцията е сполучлива! Гуардиола се завърна в Манчестър Сити

Гуардиола имаше проблеми с гърба

" Имаме доста положителни връзки. Разбира се, той е доста придирчив в работата си, доста е пряк и почтен в това, което споделя, само че това е неговият метод на ръководство. Във всеки случай, с цел да се развивате и напредвате, е по-добре някой да ви каже цялата истина за това непосредствено. Аз го правя оценка, тъй като демонстрира, че той е изцяло предан и буен ментор, " стартира нападателят за L`Equipe.

Той добави, че няма проблеми с условията на Пеп: " Не постоянно е прелестно, само че в това време те изправя пред истината и знам, че задачата му е да те направи по-добър състезател. Но внимавайте, това се случва на работа. Навън има доста смях, закачки, в действителност. Има доста усмивки и доказателството е по какъв начин живеем като тим от няколко години. ", сподели още той, представен от " Труд ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР