След първоначалният шок и ужас от разговора на измамниците, идва

...
След първоначалният шок и ужас от разговора на измамниците, идва
Коментари Харесай

Делян Добрев призова за дясно правителство между ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН

След първичният потрес и смут от диалога на измамниците, идва ред трезво да помислим какви са разновидностите. Според мен те постоянно са били два: Дясно държавно управление с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Демократична България и Има Такъв Народ, или избори. Това декларира депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев в своя обява във Фейсбук.

Той изброява плюсовете на първия вид: Стабилно болшинство от 142 депутата, 100% съвпадане на приоритите и стратегиите, кардинални и верни позиции по геополитическите въпроси, способни политици и специалисти, които могат да извадят страната от рецесията на Политическа партия. " Минуси: Не виждам ", написа той, съобщи Дарик.

При втория вид на изборите, Добрев показва, че " партията на измамниците от Политическа партия ще отиде в небитието . Истинското наказание/възмездие в политиката го дават гласоподавателите и аз нямам подозрение, че Политическа партия ще си получат заслуженото ".

" Минуси: Шести следващи избори, още няколко месеца безпорядък и неустановеност, липса на бюджет, задълбочаване на рецесията и други ", изброява той.

" От доста време настоявам, че ключът към решение на парламентарната рецесия се държи не от Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ или Слави Трифонов, а от Христо Иванов . И това е реалност освен в това заседание. Така беше и в предходното, най-вероятно ще е по този начин и в идващото ", написа още националният представител.

И прикани: " Време е Демократична България да възмъжеят и да поемат своята отговорност. Не могат повече да се крият зад обединения с Политическа партия (партия за която от Демократична България са били постоянно наясно, че е пасмина от измамници, жадни за власт). Настават мъжки времена. Време е да се прояви кураж, държавническо държание и отговорност към гласоподавателите ", моли той.

" Ако все пак, въпреки всичко се образува някакъв Франкенщайн с присъединяване на Асен Василев и Политическа партия , виновността за това ще е колкото на ГЕРБ, толкоз и на Христо Иванов и Демократична България ", акцентира още Добрев.

За да стане първият вид в това Народно събрание, обаче, това значи вторият мандат с ПП-ДБ да не се осъществя, а третият мандат да бъде връчен или на Движение за права и свободи, или на Има Такъв Народ, с цел да може да се реализира.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР