След парад на блясъка по червения килим, 95-ите награди на

...
След парад на блясъка по червения килим, 95-ите награди на
Коментари Харесай

Това са големите победители на наградите Оскар за 2023 г.

След церемониал на блясъка по аления килим, 95-ите награди на американската Академия за кино изкуство започнаха в " Долби тиътър " в Лос Анджелис.

Академията се надява тази година церемонията да премине без кавги.

Най-голямата нощ в Холивуд - церемонията по връчването на " Оскар " -ите, стартира с гръмко прехвръкване на изтребител в символ на респект към номинирания филм " Топ Гън ": Маверик ".

" Благодаря ви, че ме поканихте да бъда част от това, изключително тази година, когато светът най-сетне излезе от къщи, с цел да види филмите, за които сте работили толкоз интензивно, по метода, по който сте желали да бъдат гледани - в киносалона ", сподели водещият Джими Кимъл при откриването.

Той изнесе обичайния монолог на водещия с нормални холивудски смешки за манията за намаляване за привличане на вниманието на публиката в театъра.

Кимъл напомни и шамара, който Крис Рок на сцената предходната година: " Ако се случи нещо непредсказуемо или принудително, просто направете това, което направихте предходната година: нищо. "

Както се очакваше,, който към този момент има две статуетки " Оскар " за " Формата на водата ", взе първата премия за вечерта, за най-хубав анимационен филм, със своята версия на класическата приказка " Пинокио ". Мрачната стоп-моушън акомодация неотдавна завоюва и еквивалентния приз на " Бафта ".

Ки Ху Куан получи премията за най-хубав артист в поддържаща роля за осъществяването си на Уеймънд Уанг, съсобственик на пералня, който се забърква в премеждие с голям брой вселени във кино лентата " Всичко на всички места едновременно ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР