След около 9 месеца в Русе трябва да заработи първият

...
След около 9 месеца в Русе трябва да заработи първият
Коментари Харесай

Напредва строителството на русенския ритейл парк

След към 9 месеца в Русе би трябвало да проработи първият за града ритейл парк, като към този момент са известни и някои от наемателите на огромното комерсиално пространство, оповестяват локални медии.

Реализацията на плана ще го сложи в директна конкуренция с единствения работещ русенски мол - Mall Rousse.

Контекст : Преди настъпването на Световната финансова рецесия през 2008-2009 година у нас на всички места се строяха молове. Русе не беше изключение с цели 5 плана. От тях в наши дни работещ е единствено най-големият - Mall Rousse, в който бяха вложени над 80 млн. евро.
 Solar MD откри фабрика за акумулатори за предпазване на сила в Русе
Българска компания с бизнес в Африка откри фабрика за акумулатори в Русе

Заводът ще сглобява акумулатори, създадени в Китай

Неговите 36 000 кв.м отдаваема комерсиална повърхност на три надземни равнища могат да поберат 160 търговски обекта и кино. С днешна дата уеб сайтът на мола демонстрира към 50 магазина.

Детайли : Ритейл паркът се намира до зала " Арена Русе ". Той ще е със застроена повърхност от 6202 кв.м на един етаж, като настрана ще има открит паркинг за 180 автомобила.

Предвижда се тази повърхност да се употребява от 7 огромни магазина. Според в. " Утро " сигурно ще забележим обекти на Lidl, Decathlon и Technomarket.
 Инвестиция от над 50 милиона лв. връща локомотивния цех в Русе към живота
Инвестиция от над 50 милиона лв. връща локомотивния цех в Русе към живота

Възстановяването на производството ще отвори стотици нови работни места в района

Инвеститори са братя Бобокови посредством сдружението " Проект Русе ", показва вестникът. Същата компания е вложител и на 12-етажна постройка наоколо до ритейл парка. В нея ще има 74 жилището и 29 офиса, написа " Русе Медия ".

Какво следва : Към момента металните колони на постройката на ритейл парка са инсталирани и следва обличането им в сандвич панели.

Търговското пространство би трябвало да бъде приключено до 30 март 2024 година

Производител на дамска конфекция стартира създаване на нов разпределителен център в Русе

Предвижда се строителството дa бъдe зaвъpшeно дo ĸpaя нa юни тази година

Още нещо : В Русе ритейл парк възнамеряваха и притежателите на Technopolis и Praktiker от " Видеолукс ", които получиха и разчистиха терена на остарял цех. Проектът обаче беше спрян към пандемията и към момента не е почнала реализацията му.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР