След официалното напускане на кралския двор, което ще стане факт

...
След официалното напускане на кралския двор, което ще стане факт
Коментари Харесай

Бляскавото завръщане на Меган в Холивуд

След формалното овакантяване на кралския двор, което ще стане факт на първи април, принц Хари и Меган Маркъл имат свободата да се впуснат с главата напред в своя нов живот. Сигурни сме, че това начало ще е шеметно и изненади няма да липсват.

Посоката, към която херцогът и херцогинята на Съсекс гледат, е шоубизнесът . И двамата имат другарства в тези среди, а известността им по целия свят е единствено още един плюс за бъдещите им проекти и дела.

Но Меган не просто желае да извлича максимума от славата и да оказва помощ на всички, на които може, а и да бъде в центъра на вниманието , където й е най-добре. Въпреки че се оплака от нездравия медиен интерес, точно той я направи това, което е през днешния ден.
 Снимка 370363

А когато не е в ролята си на представител на кралския двор, на Маркъл ще й бъде най-лесно да притегля погледите с чести появи по всемирски събития. Именно за наличието й на едно сходно се приказва все по-упорито в последните дни.

На 4 май в музея на изкуството " Метрополитън " в Ню Йорк ще се организира събитие, известно като Оскарите на стилния свят - MET Gala . То събира на едно място най-ярките имена освен от стилната промишленост, само че и от целия шоубизнес. А най-отличителното е, че всяка година минава под друга тематика, с която би трябвало да е съобразена визията на всеки посетител.
 Снимка 372310

Тази година тематиката ще бъде " About Time: Fashion and Duration " (Въпрос на време: мода и продължителност). А за един от гостите на този фешън театър, който постоянно е съпроводен с рядкости на аления килим, се спряга и самата Меган Маркъл , написа The Sun.

Още щом разбрали за решението на херцога и херцогинята да изоставен кралския двор, уредниците на MET Gala сложили името й в челните редици на звездите с предложения. Това ще бъде в действителност запаметяващ се холивудски дебют за брачната половинка на принц Хари , която обаче няма да отиде с него на събитието, а с основния редактор на английския Vogue.
 Принц Хари, Меган Маркъл и ще останат ли без защита в Канада
И Канада обърна тил на Хари и Меган

За какво ще им се наложи да си заплащат

И най-интересният въпрос в този момент е какъв тоалет ще избере Маркъл за звездната нощ, в която ще се слее още веднъж със звездите. Но неговия отговор ще разберем чак на 2 май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР