След очарователните снимки на двамата си сина и техният начин

...
След очарователните снимки на двамата си сина и техният начин
Коментари Харесай

Трогателната връзка между децата и техните домашни любимци през погледа на Елена Шумилова

След очарователните фотоси на двамата си сина и техният метод на живот измежду природата, в комбиниране с домашния фермерски уют, съветската фотографка Елена Шумилова се задълбочава в тематиката и основава серия от изображения, които подчертават върху връзката сред децата и техните домашни любимци. Всяка снимка красиво улавя специфичните моменти, споделяни от дребните деца и техните " огромни " другари. И в случай че се вгледаме по-отблизо, ще разпознаем, че те са и образен образец и за отношението ни като хора, към тези които обичаме за цялостен живот.

Снимките на Елена изцяло показват дълбочината на връзката на индивида с домашните любимци, по метод, по който думите в никакъв случай не биха могли. Те описват за чистите и доста мощни връзки с нашите кучета и котки, споделяни сред членовете на хиляди фамилии, на всички места по света. Изключително трогателни, фотографиите напълно пресъздават страстта и значимостта на дребните моменти, на които постоянно се крепим, както и скъпата хубост на безрезервното другарство.

 1

 2

 3

 4

 6

 7

 8

 9

" Домашни любимци са членове на нашето семейство и няма нищо по-естествено, и по-важно от желанието на човек да се грижи за някого, който обича. ", Елена Шумилова.

Снимки: Елена Шумилова

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР