След няколкото включвания на Кирил Петков за днешните протести, коментар

...
След няколкото включвания на Кирил Петков за днешните протести, коментар
Коментари Харесай

Карантинирата Лена Бориславова: За никого не е мечта да бъде затворен и изолиран, но нямаме друг избор

След няколкото включвания на Кирил Петков за днешните митинги, коментар даде и шефката на кабинета му Лена Бориславова. Тя се разгласи срещу всевъзможни ескалации, като разгласи, че са подготвени да влязат в разговор с всички, само че не можели да работят под напън.

По думите ѝ е направен нов модел на ръководство на пандемията, при койте се поради не общата заболяваемост, а каква част от популацията се намира в тежко здравословно положение. Страната пък ще бъде разграничена на шест области и при над 80% претовареност на леглата в интензивните отделения ще бъдат въвеждани съответните ограничавания.

„ На първо място ще разкрием спомагателни кревати в интензивните отделения, работим по доброволческа стратегия, за която създаваме и тласъци, с цел да се получи качествена грижа, посочи Бориславова в ден с над 7 хиляди новозаразени.

„ Планът би трябвало да бъде създаден по този начин, че да реализира най-хубавото за обществото и за здравето на всички нас. За никой от нас не е фантазия да бъде затворен и изолиран, само че нямаме различен избор “ съобщи карантинираната Бориславова.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР