След няколко месеца идва и най-лошото. Мартин сякаш се изключва

...
След няколко месеца идва и най-лошото. Мартин сякаш се изключва
Коментари Харесай

Ще Ви Падне Ченето! Мартин Се Събуди След 12 Г. В Кома! Спомня Си Всички, Ето Какво Ни Чака На Ония Свят! Всички Ще

След няколко месеца идва и най-лошото. Мартин като че ли се " изключва " за света. Не приказва, не вижда, на процедура единствено лежи, без да помръдне и се трансформира в жив мъртвец.



Докторите по този начин и не могат да слагат диагноза, допускат, че става въпрос за дегенеративно заболяване, само че не знаят по какъв начин да оказват помощ на момчето.

Според NBC Мартин прекарва по този метод дълги 12 години, до момента в който при него не стартира да върви специалистка по ароматерапия. Тя стартира да му задава въпроси и следи за реакциите му. След време вижда, че той реагира на прочувствен диалект с покачване на клепачите си. Лекарите стартират ново лекуване и по този начин става знамение. След всичките тези години Мартин се разсънва.

Следва дълъг интервал на възобновяване и най-после съумява да заживее като всички. Завършва университет и се дами. Това, което помни от годините на кома, обаче, е шокиращо.

" Бях безсънен, само че никой не забелязваше това. Чувствах се като дух. Невидим. Слушах неща, които другояче никой не би изрекъл. Чувах какво хората си мислят в реалност, можех да чета мислите им ", спомня си Мартин.

Един от най-шокиращите за него моменти бил, когато чул майка си да споделя: " Надявам се скоро да умреш! "

Днес той не й се сърди и твърди, че я схваща и знае какъв брой обезверена е била в този миг.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР