След няколко години затишие заради пандемията от COVID-19 и липса

...
След няколко години затишие заради пандемията от COVID-19 и липса
Коментари Харесай

Меди удари в земята Азис! Вижте какви пари ще изкара на Нова...

След няколко години мъртвило поради пандемията от COVID-19 и липса на участия по празниците тази година чалга звездите са със напълнен график и ще приберат петцифрени суми. Абсолютен рекордьор е най-оборотният сега фолкпевец - Меди. Любимецът на Галена е спазарен още от лятото да пее в първокласен хотел в Пампорово.

Сумата, която Меди е изискал, с цел да радостни гостите, е 25 000 лв.. Певецът към този момент не е удостоверил дали с него ще бъде и гаджето му Моника Валериева. Тъй като графикът на настоящата звезда се цялостни за месеци напред, наддаването кой да го грабне за празника стартира доста преди другите му сътрудници да имат каквито и да е предложения за Нова година.

Хонорарът на Меди се качва в допълнение поради обстоятелството, че изпълнителят ще забавлява гостите цяла вечер и няма да приема други участия в празничната нощ. Точно противоположната тактика ще предприеме най-голямата конкуренция на Меди - Азис. Азис ще пее на две места Кралят на фолка изрично е отказал офертите на хотели в провинцията, макар че богати притежатели са подготвени да платят обилно за неговото наличие.

Азис избра да пее в София и по този начин ще съчетае две участия - в безценен панорамен ресторант, а след среднощ ще излезе на сцената на най-оборотния чалга клуб в столицата дружно с колежката си Софи Маринова.

Азис персонално се е договорил какъв ще е хонорарът му от двете места, само че съгласно осведомени формалната сума е по-малка от тази на Меди, като ромският славей ще бъде заплатен с великодушни бакшиши от гостите.

Участие против 15 000 лв. към този момент е договорила Преслава. Тя ще забавлява гостите на хотел във Велинград и ще бъде там дружно с цялото си семейство.

Колежката й Галена пък отпътува непосредствено на топло за Пунта Кана в Доминикана, където ще забавлява цялостен хотел единствено с български посетители. Нейният хонорар не е прочут, защото е преговаряла непосредствено с туроператорска организация за изискванията на заминаването й.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР