След невероятния и много успешен дебют на Ергенът“ в ефира

...
След невероятния и много успешен дебют на Ергенът“ в ефира
Коментари Харесай

Трейлърът за новия сезон на Ергенът излезе, ето кога да очакваме старта на сезона

След невероятния и доста сполучлив дебют на " Ергенът “ в ефира на bTV, риалитито, предизвикало решителен публичен интерес, ще предложи през 2023 година нови страсти на феновете. Сред екзотичната конюнктура на едно от най-известните курортни селища в Беломорието – Бодрум, любовните трепети и горещите пристрастености ще развълнуват аудиторията по нов метод.

Вторият сезон на сантименталното премеждие ще води дамите, които копнеят да се срещнат и опознаят Евгени Генчев, на необикновено пътешестване, задачата на което е една – да открият любовта. Виртуозът, покорил международните подиуми на няколко континента, е подготвен да отвори душата си освен за музиката, само че и за дамата, която със своите качества ще успее да развълнува сърцето му.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Евгени и да изживеят своята сантиментална приказка, във втория сезон на шоуто ще бъдат 25. Повечето от тях не крият, че са се записали за присъединяване в шоуто, точно откакто са разбрали, че музикантът ще бъде мъжът, с който ще имат опция да се сближат. Той ще заведе всяка една от тях на невероятни сантиментални места, където дружно ще споделят страстите и приключенията си. А за какво не и да открият любовта. Романтичната приказка, която ще изживеят участниците в предаването, ще разкрие на феновете един необхватен свят от страсти и трепети, разгърнати във вълшебната конюнктура на едно от най-впечатляващите и екзотични места в света.

Очаквайте Ергенът – сезон 2, скоро по bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР