След многобройни изтичания на информация Xiaomi официално представи смартфона Redmi

...
След многобройни изтичания на информация Xiaomi официално представи смартфона Redmi
Коментари Харесай

Redmi Turbo 3: най-после Redmi анонсира своя първи турбо смартфон

След многочислени приключвания на информация Xiaomi публично показа смарт телефона Redmi Turbo 3, който е първото устройство от новата серия. Компанията акцентира, че новата серия ще се нарежда сред сериите K и Note с акцент върху продуктивността. Докато смарт телефоните от серията K са позиционирани като устройства с по-добри хардуерни характерности, смарт телефоните Turbo ще се отнасят към подфлагманите с мощна платформа. По-конкретно Redmi Turbo 3 ще получи чипсета Snapdragon 8s Gen 3. По отношение на продуктивността той отстъпва на Snapdragon 8 Gen 3, само че е по-мощен от Snapdragon 8 Gen 2.

Redmi Turbo 3 има станалият към този момент обичаен дизайн с плосък борд, само че освен това смарт телефонът си остава доста тъничък. На задния панел е ситуирана двойна камера. Самите модули са направени много опростено – два кръга, ситуирани отвесно, а вдясно от тях в средата се намира фотосветкавицата. Предната част производителят не е посочил, само че съгласно скорошно приключване на информация Turbo 3 начело е сходен на Redmi K70E. Смартфонът ще се предлага в три цветови разновидността. Смартфонът напълно скоро ще излезе на пазара. Той показва 1 754 299 точки в бенчмарка AnTuTu, което е един доста порядъчен резултат.

Redmi Turbo 3 с показател 24069RA21C сполучливо мина 3C сертификацията. В базата данни на регулатора се показва, че смарт телефонът поддържа 90W бързо жично зареждане. Освен това той се появи и в базата данни на GeekBench, където получи 1981 точки в едноядрения тест и 5526 точки в многоядрения тест. Смартфонът, тестван в бенчмарка, се базира на чипсета Snapdragon 8s Gen 3 и разполага с 16 GB оперативна памет.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР