След мача България-Англия се очаква решението на УЕФА относно расисткия

...
След мача България-Англия се очаква решението на УЕФА относно расисткия
Коментари Харесай

Ген. Васил Василев: Расисткият скандал у нас е преекспониран

След мача България-Англия се чака решението на УЕФА по отношение на расисткия скандал. Какво ще е наказването към страната ни и къде са грешките при контрола, в Сутрешния блок на Българска национална телевизия разяснява военачалник Васил Василев - някогашен шеф на Национална полиция.

Дисциплинарната комисия на УЕФА ще заседава по отношение на расисткия скандал у нас, като съгласно военачалник Василев сигурно ще ни бъде наложено наказване, само че не се чака то да е огромно.
Генерал Васил Василев, някогашен шеф на Национална полиция: Според мен ще сложат едно наказване, нямам доверие да е някакво тежко оптимално наказване, тъй като този проблем, за който ние сме изправени, 2-3 дни по-късно породи в самата Англия. На вътрешното им състезание прекъсват мача с доста съществени атрибути на расизъм. В България расизъм няма по футболните терени. Хулиганщина, вандалщина и потребление на пиротехнически техники - има.
Генерал Василев счита, че расисткият скандал у нас е преекспониран, тъй като задграничните футболисти у нас не са обект на расистки обвинявания. Обвинения против страната ни ще има и за освиркване на химна на Англия.

За него експанзията е породена от възпитанието на агресорите. 78 са административно-наказателните присъди наложени до мача ни с Англия у нас. Според него най-важното е да се ускори контрола по време на мачовете.

Вижте повече във видеото.
 УЕФА ще оповести какво е наказването за България след расисткия скандал УЕФА ще оповести какво е наказването за България след расисткия скандал
Очаква се дисциплинарната комисия на УЕФА да оповести решението си - какво ще бъде наказването за България поради расисткия скандал по време на мача с...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР