След края на предаването Ергенът Валерия сподели най-съкровените си мисли

...
След края на предаването Ергенът Валерия сподели най-съкровените си мисли
Коментари Харесай

Валерия с първи думи след Ергенът

След края на предаването " Ергенът " Валерия показа най-съкровените си мисли и прекарвания от рiалитито, през какво е минала и какво ѝ е коствало цялото присъединяване. Ето в резюме какво сподели тя пред Ladyzone.

Валерия, какви са страстите след финала на най-романтичното риалити?



Много съм разчувствана, тъй като мечтаех за подобен край. Снощи го изживях за повторно, гледайки го на екрана. Това е най-прекрасното нещо, което ми се е случвало

Какво беше първото нещо, което направихте след края на фотосите?

Трябваше ни време да осъзнаем, че край нас към този момент няма камери и редактори. Имахме напълно малко време дружно с Евгени, след което започнахме да стягаме багажа за България.

Как минават дните ти?



Живея в Плевен, само че постоянно пътувам до София, тъй като изучавам в Нов български университет, а и поради моята идея с грижата за животните. Приютът за животни се намира покрай Плевен, само че най-тежките случаи – блъснати животни, простреляни, хвърлени от някой прозорец, ги водим в софийски клиники за лекуване. За страдание, сега не можем да водим повече животни, защото изискуем огромни суми на тези клиники. Надявам се да имаме повече дарения, с цел да изплатим отговорностите си. Набираме средства посредством DMS и Patreon. Щастлива съм, че фамилията ми ме поддържа в идеите и всички мои решения.

Преди да ти даде пръстена, Евгени загатна, че сте изцяло разнообразни. Така ли е в действителност?



Различни сме, само че не изцяло. Най-сходни сме в това, че сме отдадени на хората, които обичаме. Не сме егоисти. Аз съм доста последна и директна, споделям нещата едно към едно, а той е по-балансиран, по-дипломатичен.

Кой беше най-трудният миг в " Ергенът "?



Че нямах връзка и информация за околните си и за животните. А най-гадното бе, когато другите участнички схванаха за моята уязвимост към животните и го използваха против мен.

А кой беше най-забавният миг?



Когато бяхме с Евгени на разходка в това лозе. Всички бяхме доста освободени. Евгени в действителност за първи път ни видя по какъв начин бихме се забавлявали, в случай че сме в действителния живот. Другият доста занимателен миг бе, когато влязохме в ролята на прислужници.

С кои девойки от " Ергенът " поддържаш контакти?



С Айлин, Джия, Елисавета, Теодора и Габи от Пловдив. Джия и Айлин са ми най-близки.

Как реагират хората, които те разпознават на публични места?



Изцяло положително. Скоро бях на семинар в Плевен и деца на към 10-12 години ме чакаха един час пред залата. Когато излязох, едно дете се разплака, помоли за фотография и показа какъв брой ме обича. Засега в действителния живот няма хейт. Ако бързам за някъде, се постанова да поставям очила и маска, с цел да не ме стопират толкоз постоянно.

Планираш ли ново пътешестване за Япония, с цел да работиш там?



Имам предпочитание, само че в този момент би трябвало да съм тук, с цел да развъртвам моя бизнес в областта на здравето и хубостта.

Валерия и Евгени ще дадат първото си взаимно изявление довечера в " Шоуто на Николаос Цитиридис " от 22:00 ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР