След коледните празници германският канцлер Ангела Меркел ще въведе строги

...
След коледните празници германският канцлер Ангела Меркел ще въведе строги
Коментари Харесай

Под блокада! Меркел е готова да затвори Германия напълно след Коледа

След коледните празници немският канцлер Ангела Меркел ще вкара строги ограничения за ограничение на придвижването на жителите в страната, написа Die Zeit.

Анонимни източници, участвали на видеоконференцията на обединението ХДС/ХСС, оповестяват, че ръководителят на Федерална Република Германия е декларирал следното: " Принципът на вярата няма да ни помогне. Това ще бъде доста сложна обстановка. Няма да оцелеем през зимата със сегашните ограничения ".

Според наличната информация Меркел ще вкара цялостна карантина в страната от 27 декември до 3 или 10 януари. Има проекти да се затвори всичко, с изключение на магазините. Възможен е и нощен вечерен час. В някои федерални провинции броят на инфектираните продължава да пораства, сподели канцлерът. Според нея в този момент се приказва прекалено много „ за будки с греяно вино “, само че всички мълчат за медицинския личен състав, който работи с цялостна мощ в интензивните отделения. Тъжно е също, че заболяването е засегнала доста възрастни хора в старешки домове, сподели тя.

Болниците също упорстват да не се смекчават карантинните ограничения, продължава изданието. Много от тях са смазани, сподели ръководителят на Германското болнично общество Джералд Гус: „ В съпоставяне с пролетта, в този момент имаме 40% повече пациенти в отделенията за интензивно лекуване и за разлика от пролетта, това не е краткосрочна обстановка: тя продължава от седмици и краят не се вижда “.

Руди Хугвлет, държавен чиновник във федералната провинция на Баден-Вюртемберг, се оплаква, че някои жители към този момент не съблюдават съществуващите разпореждания и се пробват да се възползват оптимално от свободите, които имат. Конкретните ограничения, които ще бъдат подхванати след Коледа, ще бъдат контрактувани по-късно, написа вестникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР