След като вече окончателно прекрати отношенията си с Коко Динев

...
След като вече окончателно прекрати отношенията си с Коко Динев
Коментари Харесай

Гореща клюка: Емилия се събра с прочут наркобос, бивш на друга фолк дива

След като към този момент дефинитивно приключи връзките си с Коко Динев и още веднъж се котира на пазара, фолк певицата Емилия е забила един от най-актуалните наркобосове в родния ъндърграунд. Гореща клевета сочи, че пайнерката се навърта към небезизвестния Румен Дахлев, разследван от ГДБОП за трафик на дрога, написа " Галерия ". Дахлев, известен в подземните среди като Черния принц, е бивше гадже на друга една фолк певица – Лия. Навремето точно с помощта на неговото финансово благодетелство Лия съумя да пробие на чалга пазара.

С Емилия се познават от дълго време, като съгласно осведомени изпълнителката е имала връзки с Румен Дахлев още до момента в който е била с Коко Динев. Дали предприемачът е бил наясно с паралелната връзка на жена си, към този момент остава мистерия.

След раздялата на Емилия с Динев, връзките й с наркобоса са се задълбочили. А дружно с това стандартът й на живот внезапно се повишил.

Освен че наподобява подмладена, изпълнителката била засипвана със скъпи дарове от Дахлев. Според клюката любовникът й даже я зарадвал с чисто нов автомобил, с който към този момент Емилияпредпочела да не се демонстрира, с цел да не нервира Коко.

Самият Дахлев разполага с автопарк за над половин милион лв.. В родния си град Поморие е притежател на първокласна кооперация, а в столицата държи няколко жилището.

Кой е той?

Румен Дахлев е тайният наркобос Номер 1 на България. Името му не се среща толкоз постоянно в крими хрониките като това на Маджо или Маргините, само че източници от родния ъндърграунд го класират като доста по-голяма съчка от тях.

В момента си партнира с крупния наркотрафикант от Хасково Димитър Начев-Сачмата, а преди този момент името му се свързва с огромните играчи Михаил Младжов и Мето Илиянски. От известно време насам тече инспекция на ГДБОП против него за търговия с хероин и кокаин.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР