След като вчера връчи отличие на директора на ДГ “Щастливо

...
След като вчера връчи отличие на директора на ДГ “Щастливо
Коментари Харесай

Иван Стоянов на 50-ия юбилей на ДГ „Щастливо детство“

След като през вчерашния ден връчи отличие на шефа на ДГ “Щастливо детство “ Евгения Попиванова, кметът на регион „ Източен “ участва на 50-годишния празник на детската градина, който се организира във Военния клуб. Тържественото събитие остави без мирис публиката и гостите- зам.-кметовете на региона, Снежана Александрова и Милена Златанова от отдел „ Образование “ към община Пловдив, инсп. Костов- шеф на 6-то РПУ и голям брой родители, общественици, някогашни учители и шефове на детската градина.

Вълшебната приказка на сцената от дребните и огромни питомци преливаше от танци, музика, стихове и изтръгна нестихващи овации от всички.

Иван Стоянов връчи следващото отличие за детското заведение- огромен плакет на регион „ Източен “ и изрази своето удивление от всеотдайния труд на педагози, медицински сестри и обслужващ личен състав, като удостовери своето заричане за помощ при създаване на зелена класна стая в откритите паркови пространства на двора. Той пожела на всички радостни празници и сполучливо довеждане докрай на образователната година за подготвителните групи.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР