След като вчера бе поставена ограда пред Паметника на съветската

...
След като вчера бе поставена ограда пред Паметника на съветската
Коментари Харесай

Манолова пази МОЧА зад и пред оградата, демонтира подмяната

След като през вчерашния ден бе сложена ограда пред Паметника на руската войска, прочут измежду софиянци като МОЧА (Мемориал на окупационната алена армия), след което бяха изведени хората от палатковия лагер на съперниците на демонтирането на монумента, от " Изправи се, България " през днешния ден разпространиха информация за видео с изявление на водача на групировката Мая Манолова от вчерашния ден. От видеото си проличава, че изказването е направено в наличието на десетина души, макар вчерашните апели на Манолова да се събират повече хора на място и да бранят МОЧА.

Тя акцентира, че са обжалвали заповедта на регионалния шеф на София за подхванатите през вчерашния ден ограничения и я дефинира като противозаконна, несъстоятелна и позорна. Манолова обръща внимание на обстоятелството, че регионалният шеф Вяра Тодева е представител на Политическа партия и трансферира упреците си и към групировката, която назовава партия на позора и на измяната. Тя се оплаква също, че последните протестиращи са били изведени под предлог, че се прави инспекция за взривни субстанции, като са били оповестени за терористи.

Тя декларира, че са били самоуправни и страхливи дейностите на полицията, която, по мнението й, се е трансформирала в слугиня на противозаконни заповеди. Манолова споделя още, че намесата на Министерство на вътрешните работи е била подредена от вътрешния министър Калин Стоянов и затова оставката му ще бъде поискана в идващите дни.

" Смятаме, че опитът да бъде затворен палатковият лагер и да бъдем оповестени за терористи би трябвало да получи своето надлежно ответно деяние, по тази причина през идващите дни ние ще желаяме затваряне на Областната администрация, тъй като тя се явява терористична организация, която води война с жителите на столицата ", акцентира тя.

Мая Манолова показва още, че Кирил Петков и Христо Иванов са надминали с неуважението си и бруталното отношение към жителите Бойко Борисов, по време на чието ръководство не се случвали такива неща като разгонване на палаткови лагери. Тя акцентира, че Политическа партия не са изпълнили нищо от обещанията, които са дали. " Обещахте да демонтирате Борисов - прегърнахте се с Борисов. Обещахте да има самостоятелна правосъдна система - прегърнахте се с Делян Пеевски, с който да пишете правосъдната промяна. Сменихте Гешев със Сарафов. Пет пъти поправяте еднакъв закон, тъй като сте некадърни, тъй като сте жалки и некомпетентни. Освен това сте и нагли и министрите, които сте назначили, и регионалните шефове, дават отговор напълно на вашия профил ", стига до крайности в упреците си тя. По думите на Манолова Политическа партия се е трансформирала в партия на позора.

Тя е безапелационна, че бранителите на МОЧА няма да приберат палатките си и ще пазят Паметника на руската войска до дъно, все едно от коя страна на " противозаконната " ограда. " Ние ще бъдем тук и ще се борим до дъно против вас и против вашите безобразия. Защото българската памет, тъй като българската история - могат да бъдат непокътнати, единствено в случай че вас ви няма. Така е, демонтирани би трябвало да бъдете вие, а не паметникът, и ние ще се погрижим за това ", безапелационна е тя. Манолова добавя, че Политическа партия и Демократична България са предали хората и ще изгубят идващите избори, а държавното управление на " сглобката " ще отече в историята. " Прегърнахте се с Борисов и с Движение за права и свободи и в този момент безчинствате дружно с тях по метод, който даже те не си го позволяваха ", продължава с нападките тя. Манолова декларира, че хилядите служители на реда, с които разполага властта, няма да спасят кабинета Денков/Габриел, който тя чака да бъде демонтиран от националния яд. Тя допуска, че това ще стане още през септември.

Следващата седмица очаквайте дейности, закани се Манолова.

" Опитите да бъде затворен палатковият лагер и да бъдем оповестени за терористи би трябвало да получат ответно деяние. Затова през идващите дни ще желаяме затваряне на регионалната администрация в София, тъй като тя се явява терористична организация, която води война с жителите на столицата. "

Това съобщи Мая Манолова - ръководител на Изправи се България и част от лявото обединяване ЛЕВИЦАТА! във видео във фейсбук откакто по заповед на регионалната администрация на София паметникът на руската войска беше заварден, а по-късно хората от палатковия лагер бяха изведени с полиция под предлог, че би трябвало да ревизират за съществуване на взривни субстанции.

От ЛЕВИЦАТА! подадоха тъжби против заповедите на регионалната шефка на София за обграждане на паметника на руската войска. А Манолова ги дефинира като безусловно противозаконни и несъстоятелни - срам за този, който ги е изготвил.

От Левицата! припомниха, че регионалният шеф на София е представител на Продължаваме промяната - партия, която се представяше за смяна, а се оказа партия на позора и измяната, откакто разгласи протестиращите жители за терористи и методът да бъдат изведени последните останали хора в палатковия лагер е посредством инспекция за взривни субстанции.

Мая Манолова насочи рецензии и към управлението на Министерство на вътрешните работи, които по думите ѝ са се трансформирали в " слугиня на противозаконни заповеди " поради самоуправните и страхливи дейности на полицията поради съдействието им за слагане на ограда към паметника без заповед, от служители на реда без баджове и номера, поради метода, по който бяха изведени хората от палатковия лагер към паметника и поради противозаконните им самоуправни дейности на палатковия лагер. По думите на Манолова поради тези дейности хората от ЛЕВИЦАТА! на палатковия лагер ще изискат оставката на вътрешния министър със съответни дейности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР