След като в неделя Bild съобщи, че от следващия сезон

...
След като в неделя Bild съобщи, че от следващия сезон
Коментари Харесай

Байерн може да има нов вратар, но Нойер изобщо не мисли за раздяла

След като в неделя Bild заяви, че от идващия сезон Байерн (Мюнхен) ще бъде заздравен от вратаря Александер Нюбел, породи въпросът дали той ще идва с концепцията да бъде титуляр и това да значи краят на кариерата на Мануел Нойер в клуба. През пролетта капитанът ще навлезе в своята 35-а годишнина.

“Каквото към този момент споделих за кариерата ми в националния отбор, важи и за тази в Байерн - съобщи Нойер пред Kicker. - Докато се усещам добре, до момента в който имат потребност от мен и самият аз знам, че съм в положение да се представям на висота, ще желая да играя. Добре ми е в Байерн и имам цели, които желая да извърша с отбора. Така че към този момент нещата си остават по този начин.”

'We will continue on our path without him'

Alexander Nubel to leave David Wagner's Champions League-chasing Schalke as rising German goalkeeper puts leading clubs in Europe on alerthttps://t.co/xjv7DE47OJ
— MailOnline Sport (@MailSport) December 22, 2019
Националният пазач кара своя девети сезон в Мюнхен, като в никакъв случай не е играл отвън Германия. “Никога не съм казвал, че сигурно ще завърша кариерата си в страната. Но пък и в никакъв случай не съм казвал, че ще напусна Байерн. По принцип не си се представям в чужбина, само че нищо не се знае заради бързината, по която нещата се развиват в днешно време. Оставам си вратата отворена”, добави Нойер.

Въпросното интерво пред Kicker обаче е правено преди да бъде оповестено, че Нюбел напуща Шалке 04. Засега няма никаква публична информация, че младокът ще премине в Байерн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР