След като уважи като основателно искането на Окръжна прокуратура -

...
След като уважи като основателно искането на Окръжна прокуратура -
Коментари Харесай

Обвиняем за държане на наркотични вещества е задържан в ареста във Варна

След като почете като основателно настояването на Окръжна прокуратура - Варна, Окръжният съд дефинира най-тежката мярка за неотклонение по отношение на 40-годишен мъж, обвинен за държане на наркотични субстанции без съответно позволение за разпространяване и разпространяване на наркотични субстанции в изискванията на продължавано закононарушение. А.Б. е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по чл.354а, ал.1, изр.1, алт.1, пр.4 и алт.2, по отношение на чл.26 ал.1 от Наказателен кодекс.

Обвиняемият е арестуван на 26 юли 2022 година малко откакто продал хероин на мъж от Варна. В дома му са открити и конфискувани голям брой пакетчета, съдържащи метамфетамин и хероин.

С разпореждане на наблюдаващия случая прокурор А.Б. бе арестуван за период до 72 часа с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение. Днес съдът дефинира той да остане арестуван под стража.
Действия по следствие на случая не престават под управлението и надзора на Окръжна прокуратура - Варна. Определението на Окръжния съд предстои за обжалване пред Апелативен съд.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР