След като старши треньорът на ПФК "БОТЕВ" /Пловдив/ Николай Киров-Белия

...
След като старши треньорът на ПФК "БОТЕВ" /Пловдив/ Николай Киров-Белия
Коментари Харесай

Клуб 500 на бай Ганьо Палийски изпълзя...

След като старши треньорът на ПФК "БОТЕВ " /Пловдив/ Николай Киров-Белия оня ден изнесе в общественото пространство обстоятелства за финансовата неустойчивост на клуба и неплатени заплати към футболистите, и откакто това му признание не се хареса на "Президента " на "канарчетата " Ангел Палийски, прочут към този момент като бай Ганьо, поради неналичието му на необикновен разсъдък и неприкрита примитивност, поради сервитьорската специалност, която е практикувал в близкото минало, през днешния ден към този момент "сметката " е съвсем оправена.

За това оповестиха от така наречен "КЛУБ 500 " пред гневните почитатели във Facebook, посредством Божидар Божилов - прочут почитател на жълто-черните и изявяващ се като представител и бранител на пловдивския Ганьо.

"Клуб 500 " е неофициално образувание към пловдивския отбор и съставлява крило от авторитетни почитатели, които получават по наша информация по една минимална работна заплата от Ганьо Палийски, с цел да го бранят от "злонамерени " офанзиви измежду жълтата общественост, до момента в който той продължава да пази в дълбока загадка финансовите доклади и потоци излизащи и идващи в клуба.

След като достойният Николай Киров би обезпокоително камбаната за финансовата рецесия, Палийски се втурна в галоп, с цел да търси пари и тихомълком да замаже нещата за следващ път. Вероятно е падал ниско долу с молби, сменял е тона на гласът си, с цел да измоли някой лев от благодетели и по този начин да запълни най-малко отчасти празнотата от източените финансови потоци към някой джоб. И явно още веднъж е съумял, щом глашатаят му след дни безмълвие наду сирената.

Макар в този момент Белия по подправен метод да е подложен в сложна обстановка от подмолните лакеи на Палийски, откакто ги разобличи в неучтивост, той има необятна поддръжка на болшинството от почитателите, които са негов тил и няма да разрешат той да си замине от тима.

При тази конюнктура и ясна за всички режисура, не е ли време Киров да каже на обществеността какво знае и за довършването на стадион "Христо Ботев "? Или най-малко обществено да пита управлението, посредством неговият в кавички "Президент " /б.а. такава служба няма в "Ботев "/: Що по този начин бе, Ачо?

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР