След като Русия официално обяви Германия за нова нацистка сила,

...
След като Русия официално обяви Германия за нова нацистка сила,
Коментари Харесай

Германия изпраща Леопард – 1 към доставката от Леопард – 2

След като Русия публично разгласи Германия за нова нацистка мощ, която за следващ път изпраща своите танкове против Русия, немската войска реши, че освен ще изпрати танкове Leopard 2. Заплахата от съвременно оръжие, което не е просто реклама за военни паради, най-вероятно стартира да напряга съветските сили, откакто цялата агитация, съпроводена с най-различни експертни отзиви и мнения по отношение на задаващата се Световна война или нуклеарна опасност от страна на Русия съумя да залее Европа. Очевидно напрежението идва прекалено много за Кремъл, откакто още веднъж възобнови старите опорки.

След като Германия още веднъж получи нацистки корени, както предходната година се случи и на Израел. Парадоксът е цялостен, ответната реакция не закъсня. След като изявление от този вид стигна до Германия, публично стана ясно, че Германия счита да изпрати и танкове Leopard 1, които се намират в индустриалната част на Германия, а също така са почнали договаряния с Катар за закупуването на 15-те Gepard танка, които са изпратени на страната, до момента в който тече Световното състезание по футбол.

Доставката на леопардите ще се случи незабавно, откакто 1-вата серия е ремонтирана. Решението ще остане за Киев, които могат да изберат дали могат да закупят гепардите в следствие. Освен това излиза наяве, че Германия е подготвена да закупи и боеприпаси за танковете, само че на този стадий всичко върви на фаза договаряния. Гепардите са били задоволително ефикасни на фронта и най-вероятно ще получат опция да се проявят и на фронта в Украйна. Това е мнението на Борис Писториус, изказал своето мнение пред Ройтерс.

Първото потомство на леопардите е пуснато в деяние през 1965 година Участвало е в дейни бойни дейности в Босна, Кюрдско-турския спор и войната в Афганистан. Дизайнер на бойната машина е Porsche. Към този миг се твърди, че има към 4744 дейни бойни танка. Изпълнява второстепенни функции в немските позиции и може да отговори на всички условия, от които украинците имат потребност.

Последното възобновяване е направено през 80-те години на предишния век. Благодарение на тези усъвършенствания могат да се употребяват снарядите на второто потомство. Ако Германия счита да ги ремонтира и обслужи, това значи, че фронтът на Украйна може да получи много съществено количество танкове, с които умерено да се отбранява и да спре известната пролетна самодейност.

Крутите бойни ограничения на Русия също доближиха до фаза, в която започнаха да изпращат по старите танкове от Т-серията. Анализаторите показват, че това е последният напор на Русия да се опита да превземе повече територии и по тази причина оръжието в последната фаза от прословутата 3-дневна военна интервенция е толкоз належащо.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР