След като разбрах за тази рецепта, съпругът ми престана да

...
След като разбрах за тази рецепта, съпругът ми престана да
Коментари Харесай

След като разбрах за тази рецепта, съпругът ми престана да хърка

След като разбрах за тази рецепта, брачният партньор ми престана да хърка

Хъркането е всекидневен проблем за доста хора. Решаването на този проблем е толкоз значимо за индивида, който хърка, колкото и за този, който споделя същото легло с него. Това положение съществено визира качеството на съня и цялостното здраве.

За да рeшат този проблем, доста хора прибягват към медикаменти. Това обаче не е най-хубавото решение. Представяме ви едно просто средство, което ще спре вечно хъркането ви.

Преди да преминем към лекарството, ще обсъдим аргументите за това. Хъркането е резултат от увеличение на слузта. Слузта се натрупва в дихателните пътища и предотвратява естественото дишане. В допълнение, хъркането може да се дължи на няколко други фактора, като астма, алергии, синусови инфекции или назална конгестия. Освен това някои медикаменти могат да причинят хъркане или може би е наследствено положение. Друга допустима причина за хъркането е затлъстяването. Следователно, преди лягане, се предлага да се заобикалят следните артикули:

– пържена храна

– модифицирани хранителни артикули

– млечни артикули

– тежки тестени артикули

– прекалено количество алкохол

– шоколад

Лекарството, което ще понижи и предотврати хъркането, е сок. Сокът постоянно се употребява и е доста потребен. Съставките, които се употребяват са сурови, естествени и непреработени. Това е натурален имунен бустер и питателно вещество. Освен това лекуването е елементарно и просто. То ще отстрани слузта и ще помогне за спокоен нощен сън.

Рецепта за сок против хъркане

Необходими съставки:

2 ябълки

2 моркова

¼ лимон

1 джинджифил

Забележка. Винаги използвайте органични съставки.

Приготвяне:

Просто смесете всички съставки дружно. Трябва да пиете този сок няколко часа преди да си легнете.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР