След като президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов бе

...
След като президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов бе
Коментари Харесай

Седем представители на БФС попаднаха в постоянните комисии и панели на УЕФА

След като президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов бе определен за ръководител на основната Футболна комисия към УЕФА за интервала 2023-2027 година, други седем представители на централата и страната ни попаднаха в непрекъснатите комисии и панели на европейската централа.

Вицепрезидентът Емил Костадинов е член на Комисията за шампионати и надпревари на равнище национални тимове, сътрудника му Михаил Касабов е заместник-председател на Комисията " Хеттрик ", изпълнителният шеф Борислав Попов е част от Правната комисия, дългогодишният доктор на националния тим доктор Бисер Бочев е член на Медицинската комисия, Стоян Сираков - на Комисията за статута и прехвърлянията на футболистите и работата на футболните сътрудници, Стилиян Шишков - на Медийната комисия, а мениджърът " Стратегическо развиване " на БФС Андрей Петров е част от панела на Административните специалисти към УЕФА.

" Подобно съществено наличие е отзив за доверието на УЕФА към опита и експертизата на съответните персони, само че и към работата на Българския футболен съюз. Горд съм, че толкоз сериозна численост българи се употребява с уважението на европейските футболни ръководители ", съобщи Борислав Михайлов.

Футболната комисия, която Михайлов оглавява, чертае генералната визия за развиването на футбола на клубно и национално равнище, пази имиджа на играта и я промотира, като дава рекомендации по всички въпроси, касаещи футбола.
 Борислав Михайлов ще оглавява един от най-важните комитети в структурата на УЕФА
Борислав Михайлов ще оглавява един от най-важните комитети в структурата на УЕФА

Признание за президента на БФС
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР