След като през януари бяха спечелени два милионни джакпота в

...
След като през януари бяха спечелени два милионни джакпота в
Коментари Харесай

Щастливият февруари започна със 7 000 000 лева в СПОРТ ТОТО

След като през януари бяха извоювани два милионни джакпота в играта „ ТОТО 2 – 6 от 49 “, упованията на астролозите са за удвояване на късметлиите през февруари. Прогнозите им са основани на натрупването на многочислени знаци от ориста и звездите.

Късметът се накъсметява тъкмо в месеца на Трифон Зарезан и на любовта с няколко милионни
джакпоти от Български състезателен тотализатор. Според нумеролози единствено през февруари има два дни с изключителни трептения – 02.02.2020 и 20.02.2020 година

Тези дати са подсилени и от въздействието на високосната година. Подобно струпване на енергийни цифри не се е случвало от десетилетия.

Професионалната астроложка Каролин Фокнър изяснява за какво изтеклият втори и идният двадесети февруари, който съответствува с деня на изтегляне на късметлийските цифри на СПОРТ ТОТО, могат да трансформират живота ви вечно.

„ В нумерологията двойката значи решителност и мощ, а в астрологията цифрата две е подчинено на Венера - богинята на любовта и хубостта. На 20 февруари 2020 година Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс и Луната ще са в един знак. Комбинацията от Водолей и Юпитер се появява за първи път от 60-те години на предишния век “, споделя тя, представена от разнообразни български медии. Според Каролин Фокнър 2020 година е година за продължение напред.

Над 2,5 милиона лв. e насъбраният
джакпот в играта „ ТОТО 2 – 6 от 49 “ за този четвъртък. Те ви дават късмет да продължите напред и да стигнете, докъдето ви отведат фантазиите. Докато чакате тиража на 20.02.2020 година, не пропускайте идните 4, тъй като в игрите на тотото към този момент са се натрупали апетитни суми, които ви дават късмет да се превърнете в 3-ия за годината тото милионер. Повече от 1,1 милиона лв. ви чакат в играта „ ТОТО 2 – 6 от 42 “.

„ Тото Джокер “ също носи невероятна облага, тъй като крие 130 хиляди лв.
джакпот. В 11-и тираж на Български състезателен тотализатор са заложени и до 3 млн. лева в играта „ ТОТО 2 - Зодиак “. Проверете прогнозите на астролозите и нумеролозите. Месец февруари може да се окаже късметлийски за вас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР