След като през вчерашния ден (24 януари - понеделник) стана

...
След като през вчерашния ден (24 януари - понеделник) стана
Коментари Харесай

Футболистите на роден тим спаха в автобуса заради снега

След като през вчерашния ден (24 януари - понеделник) стана ясно, че футболистите на втородивизионния български клуб Марица Пловдив са блокирани с часове на към 20 километра от Истанбул поради изобилен снеговалеж, към този момент се разбра, че развръзката не е имала изключително благополучен край през този ден.
Оказва се, че играчите на отбора са нощували в рейса, защото не са имали различен излаз. Президентът на клуба Христо Христов разяснява обстановката пред изданието " Марица " по следния метод:
" Положението в действителност е бедствено. Постоянно съм в контакт с момчетата и треньорския щаб. Държат се. Говорих с много хора и ми споделиха, че такова знамение край Истанбул не е имало. Представете си щом летището е затворено, какво е.
Обилният снеговалеж остави на аутобана хиляди транспортни средства, измежду които и автобуса на жълто-сините. Към момента турските управляващи не съумяват да овладеят бедствието. Момчетата и спортно-техническият щаб на Марица са добре.
За страдание, сега не мога да направя доста. Обадих се в посолството ни в Турция и от там ни дадоха обещание подпомагане. Имам два разновидността за реакция, само че първо би трябвало да излезем от този снежен капан. Ако автомагистралата бъде отворена, тимът може да пътува с рейс до Анталия. Това е при положение, че не бъде отворено летището.
Имам и алтернатива с нощувка в Истанбул и от там тимът да продължи със аероплан до Анталия, когато летището бъде отворено. За страдание, никой не може да предвижда по кое време ще стане това, защото са отсрочени стотици полети " - съобщи той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР