След като през лятото се провали в последния момент с

...
След като през лятото се провали в последния момент с
Коментари Харесай

Евертън се огледа в още една резерва на Арсенал

След като през лятото се провали в последния миг с привличането на Оливие Жиру от Арсенал, в този момент Евертън се е насочил към друга запаса на "топчиите ", този път надалеч "по-дълбоко замразена ". Става въпрос за Тио Уолкът.

Според вестник "Дейли Мейл ", мърсисайдци са един от двата претендента за подписа на някогашния британски национал. Другият е родният му клуб Саутхемптън, който обаче не може да се пребори с финансовата мощност на "карамелите ", макар че продаде Върджил ван Дайк в Ливърпул за 75 млн. паунда.

Изданието твърди, че Евертън е подготвен да заплати 20 млн. паунда за футболиста, чийто договор изтича в края на сезона. Освен това, той ще получава по 110 хиляди паунда на седмица на "Гудисън парк ", в случай че премине там. При "светците " не би получавал даже 80 хиляди седмично.

Уолкът досега има единствено 90 минути в общо пет мача във Висшата лига от началото на сезона. Миналия уикенд той изигра цялостен мач против Нотингам за ФА Къп, само че и той, и "артилеристите " тотално разочароваха. Затова се чака да бъде продаден до края на месеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР