След като премиерът Бойко Борисов призова вицепремиера си Валери Симеонов

...
След като премиерът Бойко Борисов призова вицепремиера си Валери Симеонов
Коментари Харесай

Симеонов отговори на обвиненията: Поредна кампания срещу мен

След като министър председателят Бойко Борисов прикани вицепремиера си Валери Симеонов да сe извини за коментара по адрес на майката на деца с увреждания, реакцията на Симеонов не закъсня.
" Отново поредна акция, предизвикана от извадена от подтекст фраза на мое изявление. Този път в едно компрометирано, неотдавна разобличено в операции и неистини телевизионно предаване.
За всички превъзбудени, само че непрочели изявлението ми, медии, отпущам истинския текст.
" Този закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца, без грам майчинско възприятие, грижа за тях. "
Смисълът на изявлението ми е, че с децата инвалиди се спекулира, даже и откакто държавното управление одобри законопроект и удовлетвори всички претенции на майките. Очевидно в тази ситуация става въпрос за политическа акция.
Маските паднаха, в общ хор реват Българска социалистическа партия, АТАКА, някои водачи на митинга на майките и всевъзможни политически маргинали.
А на всички превъзбудени по тематиката, желая да кажа, че в фамилията си имам човек с тежка неработоспособност, за който полагам старание, само че който в никакъв случай няма да изкарам на показ, с цел да реализира политическа цел (сваляне на правителството).
Знам, че истината боли, само че не се отхвърлям от нито една своя дума ", написа Симеонов.
Припомняме, че към този момент над половин година държавното управление, от което Симеонов е част, по този начин и не може да внесе в Народното събрание нужните законови ремонти, поискани от майките. Става въпрос главно за настояването им да има методика за самостоятелна оценка на потребностите на хората с увреждания.
" Този закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тея сякаш заболели деца, без грам майчинско възприятие и грижа за тях. Просто ги използваха като инструмент за постигането на техните чисто материални цели ". Това съобщи пред личната си телевизия СКАТ Симеонов в коментар по отношение на настояванията на майките на деца с увреждания да има ред и съответна държавна помощ. Именно този негов коментар провокира апели за оставката му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР