След като преди седмица Холивуд награди най-добрите филми с Оскар“,

...
След като преди седмица Холивуд награди най-добрите филми с Оскар“,
Коментари Харесай

Бляскава церемония и много музика. Какво да очакваме от наградите „Грами“

След като преди седмица Холивуд награди най-хубавите филми с „ Оскар “, към този момент обръщаме погледа си към оценките в музикалната промишленост. Тази неделя ще се проведат музикалните награди „ Грами “, а няколко реализатори ще имат шанса да впишат имената си в историята на премиите.

Били Айлиш, Оливия Родриго, Джон Батист – и тримата музиканти могат да напишат история тази неделя на премиите „ Грами “. Айлиш може да стане първият реализатор, спечелил премията за най-хубав „ Запис на годината “ три следващи години. Тя обаче ще би трябвало да победи още 9 съперници, измежду които и Оливия Родриго – която има опцията да стане втория най-млад притежател на „ Грами “ за „ Албум на годината “.

Единственият човек, който може да завоюва най-вече награди за една вечер, е Джон Батист. Той е с най-вече номинации от всички - цели 11. Ако Батист завоюва в осем категории, той ще изравни върха, подложен от Майкъл Джексън и рок групата Сантана.

За да бъдат сложени върховете обаче, изпълнителите са изправени пред огромна конкуренция – изключително в категорията за „ Най-добър албум “, която беше разширена и включва цели 10 номинации.

Кои са измежду номинираните?

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР