След като преди мача с Арда (1:1) треньорът на ЦСКА

...
След като преди мача с Арда (1:1) треньорът на ЦСКА
Коментари Харесай

Англичанин също си тръгва от Армията

След като преди мача с Арда (1:1) треньорът на ЦСКА Любослав Пенев съобщи, че дните на Адалберто Пеняранда на „ Армията “ наподобяват преброени, по всичко проличава, че и другият футболист, който играе за „ алените “ чартърен от Уотфорд – Джером Синклеър, е на път да напусне след края на сезона, написа „ Мач Телеграф “. В момента англичанинът се възвръща от контузия в рамото и не е ясно по кое време ще е разполагаем на Ел Голеадор.

Дори и обаче той да оздравее скоро, не е изключено Пенев да го зачеркне, като развръзката е ясна – Синклеър няма бъдеще на при „ алените “. Причината се крие в това, че от ЦСКА не може да си разрешат неговата заплата, която е голяма за родните стандарти и той ще се върне в съвсем сигурния нов член на Висшата лига. Там шеф е някогашният началник на „ алените “ Кристиано Джарета, като точно той прати на „ Българска войска “ Синклеър и Пеняранда.

Англичанинът има 17 мача за отбора, в които вкара един гол – на Арда при 1:1 в Кърджали. 11 са участията му в елита, 4 за Купата и 4 в Лига Европа.

Колкото до Пеняранда, то той има травма, поради която ще претърпи интервенция. Така венецуелецът гори до края на сезона и съвсем несъмнено няма да носи повече екипа на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР