След като преди дни стана ясно, че Кубрат Пулев ще

...
След като преди дни стана ясно, че Кубрат Пулев ще
Коментари Харесай

Андреа и Кобрата пак са заедно, фолк дивата ще го подкрепя на мача с Джошуа

След като преди дни стана ясно, че Кубрат Пулев ще се изправи против Антъни Джошуа в борба за международната купа по бокс в тежка категория, ето, че последва добра вест и за персоналния му живот . След няколкомесечна разлъка, Кобрата и Андреа още веднъж са двойка, пътвърдиха пред ПИК ТВ двама, самостоятелни един от различен източника.

Преди близо десетина дни Андреа и Кубрат са били видени на вечеря в сантиментален ресторант. А в края на предходната седмица фолк дивата се е отбила през офиса на една от столичните туристически организации, с цел да резервира няколко самолетни билета за Лондон. Там на 20 юни, на " Тотнъм Хоспър Стейдиъм ", Кобрата ще се изправи против Джошуа. Явно звездната русокоска е побързала да подсигури превоза до Обединеното кралство съвсем незабавно, откакто се схванаха датата и мястото на боксовия конфликт.

По принцип, Андреа извънредно рядко е участвала на мачовете на Кобрата, тъй като мъчно понася гледката. Затова самият факт, че през юни фолк звездата ще пътува до Лондон е задоволително сладкодумен за възобновената й обич с Кубрат Пулев. Той също загатна за това, като наново последва фолк певицата в " Инстаграм ". По време на раздялата им, боксьорът бе спрял да я следва.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР