След като партия ИТН не е изпълнила своите обещания към

...
След като партия ИТН не е изпълнила своите обещания към
Коментари Харесай

Василев с атака към ИТН: Вече няма смисъл от съществуването на тази партия

" След като партия Има Такъв Народ не е изпълнила своите обещания към гласоподавателите, няма смисъл тя да продължава да съществува ", това съобщи спортният министър в оставка Радостин Василев пред bTV.

Василев беше точно от квотата на Има Такъв Народ, преди да напусне и да стане самостоятелен народен представител.

“ИТН беше основана като партия, която трябваше да изчегърта ГЕРБ и да промени метода на ръководство на страната, а се оказа, че тя връща модела. Това е изменничество по отношение на гласоподавателите. Има Такъв Народ нямат към този момент цел и идея. Нямат смисъл от своето битие, откакто съобщи главното нещо, за което бяха суздадена”, съобщи Василев.

" След действието, което направихме там имаше доста сериозна капсулация и напън. Сигурен съм, че са натискани. Предпочитат да не осъществят личната си воля, а взеха решение да останат правилни на един подправен гуру ", добави той.

" Тези 19 извършват волята на Слави Трифонов и неговите съветници ", безапелационен беше той.

По думите му с цялото си държание в последните месеци Има Такъв Народ желае да " реанимира " модела " ГЕРБ ".

" В държанието на Има Такъв Народ има безспорен безпорядък сега ", продължи Василев.

" Да свалиш ръководител на Народно събрание и да свалиш държавно управление, а по-късно да даваш сигнали, че си подготвен на диалози със същите тези хора, за мен това не е политически отговорно държание ", сподели още Министърът на спорта в оставка.

" В момента изборите са безалтернативни. Трябва да се проведат допустимо най-бързо, с цел да има 121 самостоятелни народни представители. Смятам, че в един предстоящ парламент ще има едно по-стабилно държавно управление ", предвижда Василев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР