След като откриващия кръг за новия сезон в Първа лига

...
След като откриващия кръг за новия сезон в Първа лига
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 излиза за втори пореден успех в Първа лига, ЦСКА ще гони първа победа у дома срещу Крумовград

След като откриващия кръг за новия сезон в Първа лига предложи няколко изненади, в петък вечер (21 юли) следва да бъдат изиграни първите два мача от втория кръг на родния футболен шампионат.

От 19:00 часа на стадион " Витоша " в Бистрица отборът на ЦСКА 1948 приема Пирин Благоевград в първата среща от програмата.

" Червените " започнаха уместно шампионата, побеждавайки с 2:1 като посетител Левски и през днешния ден изрично ще влязат в ролята на любимец против " орлетата ", които пък преди седмица отстъпиха с 1:2 вкъщи против Берое.

Двубоят довечера ще бъде и генерална подготовка за бронзовия медалист от последния сезон в Първа лига за идния дебют на отбора в европейските клубни шампионати против румънския ФКСБ идната сряда.



В късния мач от днешната стратегия от 21:15 часа на " Българска войска " съставът на ЦСКА ще търси първата си победа през новата акция, а противник е новакът Крумовград.

На старта на шампионата момчетата на Саша Илич приключиха 0:0 против Хебър Пазарджик като посетител и несъмнено през днешния ден ще бъдат извънредно стимулирани да стигнат до успеха, която ще им вдъхне и самочувствие преди семейството на румънския Сепси в Лигата на конференциите през идната седмица.

От друга страна обаче отборът на Крумовград към този момент един път шокира всички в първия кръг, надигравайки с 3:1 първенеца Лудогорец, само че могат ли момчетата на Неманя Миланович още веднъж да поднесат изненада и да завлечен нещо и от ЦСКА?.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР