След като от години се говори, че има проблеми с

...
След като от години се говори, че има проблеми с
Коментари Харесай

Секира в „На кафе“! Гала полудя, бие шута на панелистите: Това им е последен сезон

След като от години се приказва, че има проблеми с панелистите в предаването си, Гала май най-сетне е получила действителен късмет дефинитивно да се отърве от тях. За това загатна самата водеща в последното издание на „ На кафе ” за предходната година. Тя разгласи, че сътрудниците й карат финален сезон в нейното шоу. Все още не е ясно дали е споделила истината, или си е направила безвкусна смешка в ефир.

Повод за изявлението на Гала, че панелистите няма да работят в „ На кафе ” от идващия тв сезон, стана посещение на актрисата и драматург Здрава Каменова в шоуто на Нова тв на 30 декември. Театралката показа хумористични сюжети за новогодишни професионални купони. Панелистите, издокарани в празнични тоалети, бяха подредени пред маса с напитки и сякаш се опитваха да се усмихват, само че не изглеждаха като хора, които се забавляват. „ Ама вие… така… като на празненство на финансисти малко! ”, закачи ги Здрава Каменова. Гала незабавно реагира на думите й със стряскащото изречение: „ Това им е финален сезон панелисти! То е пенсионерско празненство ”, изясни водещата.

Тези думи бяха изречени с необятна усмивка и по този начин и не стана ясно дали панелистите в действителност са на доизживяване в „ На кафе ”, или русокосата водеща на шоуто просто е изтърсила пред камерите първата нелепост, която й е пристигнала на мозъка. Единствената, която й отговори, беше Кристина Патрашкова. „ Няма такива неща! Наздраве! ”, сподели тя. А Дарин Ангелов изясни, че не може да пие, тъй като вечерта има зрелище и би трябвало да е изтрезнял. Георги Блажев, Юлиан Константинов и Ромина Тасевска не съумяха да реагират на забележката.

Ако това фактически е последният сезон на панелистите в „ На кафе ”, те би трябвало да имат още няколко месеца в ефира на Нова тв. За разлика от множеството други излъчвания, чиито сезони са есенни или пролетни, надлежно стартират през есента и завършват до Нова година, или потеглят при започване на пролетта и завършват в края на май, шоуто на Гала върви по схемата на настоящите излъчвания в Нова тв. Това значи, че сезоните му стартират през есента и не престават чак до лятото. В случай, че фактически следва уволняване на настоящите панелисти, това най-вероятно ще стане чак към лятната почивка на предаването, която нормално стартира през юли.

Възможно е не просто да сменят членовете на панела, а целият панел да отпадне като детайл от шоуто. Паметливите фенове помнят, че той бе въведен в предаването едвам преди няколко години. Преди това Гала водеше „ На кафе ” сама. Не е изключено шоуто да се върне към тази скица, която е по-евтина, защото икономисва няколко заплати. Разбира се, изцяло е допустимо Гала просто да се е издънила с безвкусна смешка с сътрудниците си, написа Хотарена.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР