След като моли хиляди жени да опишат какво увеличава тяхното

...
След като моли хиляди жени да опишат какво увеличава тяхното
Коментари Харесай

Как жените да имат повече и по-добри оргазми

След като моли хиляди дами да опишат какво усилва тяхното наслаждение по време на секс, екип от учени основава думи за по-често срещаните отговори, посредством които основава " речник на удоволствието " - в изгода напълно на хората.
 Колко секс е прекалено много
Колко секс е прекалено много

И " несъразмерни " ли са повече от седем оргазма седмично

Д-р Девън Хенсел от Университета на Индиана управлява изследвания измежду англоговорящи по целия свят, като ги моли да споделят нещата, които им доставят повече наслаждение по време на секс. След като по този начин разпознава няколко техники, които се употребяват за увеличение на половото наслаждение по време на вагинално навлизане - без значение дали с пенис, секс играчка или пръст - Хенсел им дава имена.

Проучването, включващо 90 въпроса, е извършено измежду повече от 3000 американки на възраст от 18 до 93 години. За да се подсигурява, че участниците знаят какво тъкмо се разисква, са им показвани видеоклипове, направени от сътрудниците на Хенсел - на други дами, които изясняват своите прекарвания.
 Снимка 637258

Най-популярната техника се оказва, че е тази, която Хенсел и нейният екипът наречат " аngling " - което съставлява стесняване на бедрата под ъгъл от към 80 градуса. 87.5% от интервюираните споделят, че това усилва удоволствието им.

Три други техники - " rocking " (в който пенисът е и в непрекъснат контакт с клитора), " shallowingi (докосване на входа на влагалището) и " pairing " (стимулиране на клитора с пръсти по време на проникването), получaват останалия висок процен от утвърждение. Те съставляват единствено най-популярните набор от техники, които Хенсел и сътрудниците ѝ разпознават в това, което назовават.
 Снимка 637259

В доклада те разискват в детайли тези четири техники и даже обосновават интереса си към тематиката с обстоятелството, се свързва с по-голямо " физическо, обществено и прочувствено благоденствие, както и по-ниски равнища на меланхолия, стрес и безпокойствие ".

Подобни проучвания могат " да оценят в елементи и това, което прави секса прелестен за всяка жена, вместо да вършат догатката, че една и съща шепа подходи работят еднообразно добре за всички. "

Факт е, че досега да правени доста изследвания, само че множеството от тях не съумяват да се отърсят от възгледите за секса, основани още през Викторианската ера, съгласно който от се чака да бъде пасивна, да оставя нещата напълно в ръцете на мъжа и даже да се преструва във връзка с удоволствието.
 Защо оралният секс покачва риска от рак на гърлото
Защо оралният секс покачва риска от рак на гърлото

И каква е връзката с човешкия папилома вирус

И една от последствията от предходното занемаряване на проучването на удоволствието е, че множеството дами би трябвало да доближат сами до това какво харесват, без каквото и да било " начално меню " и знания. А Хенсел прави една доста по-разнообразна извадка, фокусирайки се върху съответни техники, които са в действителност подобаващи за всички, както отбелязва IFL Science.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР