След като Мария Бакалова си спечели международна слава с участието

...
След като Мария Бакалова си спечели международна слава с участието
Коментари Харесай

Мария Бакалова като наемен убиец във филма на Силвестър Сталоун My Masterpiece

След като Мария Бакалова си завоюва интернационална популярност с присъединяване си в продължението на " Борат ", тя получи основни функции и във филми като Bodies Bodies Bodies и Fairyland. Освен това даде гласа си на кучето Космо за " Пазители на галактиката Vol. 3 ".

Предвид всички тези триумфи, бяхме уверени, че няма да чакаме дълго, с цел да разберем за идната ѝ роля. И не щеш ли към този момент има изясненост каква ще бъде тя.

Номинираната за Оскар Мария Бакалова ще изиграе основната роля в екшън комедията My Masterpiece, която е продуцирана от компанията на Силвестър Сталоун и Брейдън Афтъргуд Balboa Productions. Режисьорски дебют с кино лентата ще направи Касандра Бруксбанк, а сюжетът е на Джейсън Хелърман.

За момента се знае, че българката ще влезе в ролята на наемен убиец с упоритостта да унищожи несправедливата система в сектора, в който работи, само че се оказва в капан на втория етаж на офис постройка, откакто отмъщава на корпоративен началник. Героинята на Мария Бакалова ще би трябвало да се оправи с сътрудниците си убийци, само че и с тъмното си минало, с цел да е сигурна, че справедливостта ще спечелва. И в случай че всичко мине по проект, задачата ѝ може да се окаже и нейният личен шедьовър.

За режисьорката Касандра Бруксбанк пък сме наясно, че е почнала кариерата си като търговски шеф и е създавала рекламни акции за огромни компании, след които са Pepsi, Ford, Barclays, Porsche, Sony, Microsoft и Chevrolet. Режисирала е и музикални клипове, само че за първи път ѝ следва да работи по пълнометражен филм.

Очаква се фотосите на My Masterpiece да стартират през есента на 2023 година, написа Variety.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР