След като излезе новината, че Джъстин Бийбър има синдром на

...
След като излезе новината, че Джъстин Бийбър има синдром на
Коментари Харесай

Тежкото заболяване, с което се е борила Кейти Холмс

След като излезе новината, че Джъстин Бийбър има синдром на Рамзи Хънт, почитателите на поп артиста бяха изумени и обезпокоени. Има обаче и някои други звезди които също са страдали от това здравословно положение, в това число Кейти Холмс.
 Том Круз, Кейти Холмс, Сури Круз и по какъв начин наподобява порасналата щерка на актьорите
Как наподобява дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс на 16 година

Истинско копие на майка си

След като се развежда с Том Круз, Кейти Холмс се отдава на развъждането на детето си Сури, като в същото време се снима и в много филми. Въпреки че всички знаят за известния й брак и почитателите обичат да я виждат с очарователната й щерка, хората не знаят нищо за времето, през което Холмс е страдала от синдрома на Рамзи Хънт, съгласно Yahoo.

Актрисата е помолила лекарите да не разгласяват това и до неотдавна криела диагнозата си сполучливо. Според информацията, е била наранена дотам, че мъчно говорела. За благополучие, с помощта на вярната диагностика и следващо лекуване, през днешния ден тя е добре. И нищо по нейното лице не подсказва, че е имала синдрома на Рамзи Хънт.
 Снимка 624285

Докато няколко източника споделят, че Холмс е страдала от това положение, самата тя в никакъв случай не е говорила за това. Не е известно по кое време това се е случило с нея и какъв брой време е траяло, само че наподобява, че това здравословно положение не е повлияло на актьорската кариера на Кейти Холмс, въпреки да се борила с този тежък здравословен проблем. Ако се е случило преди доста време, може би това е повода да не го загатва в изявленията.

Синдромът на Рамзи Хънт е рядко неврологично заболяване, което се характеризира с парализа на лицевия нерв (парализа на лицето) и обрив, засягащ ухото или устата. При положението е допустимо да има и нарушавания в ушите като звънене в ушите и загуба на слуха.
 Сложните връзки сред Том Круз и щерка му от Кейти Холмс
Сложните връзки сред Том Круз и щерка му от Кейти Холмс

Сури Круз е изправена пред значимо решение

Синдромът на Рамзи Хънт се предизвиква от вируса на варицела-зостер, същият вирус, който предизвиква варицела при деца и херпес зостер при възрастни. В случаите на синдром на Рамзи Хънт, преди този момент неактивен (спящ) вирус на варицела-зостер се реактивира и се популяризира, като визира лицевия нерв.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР