След като Испания бе елиминирана на 1/8-финалите на световното първенство,

...
След като Испания бе елиминирана на 1/8-финалите на световното първенство,
Коментари Харесай

Доктор Хаус поема националния отбор на Испания

 Русия изхвърли Испания, домакините на Мондиал 2018 на 1/4-финал  Испания потрепери, само че завоюва група В
След като Испания бе отстранена на 1/8-финалите на международното състезание, медиите в страната към този момент започнаха да нищят възможните варианти за правоприемник на Фернандо Йеро.

Бившият треньор на Еспаньол Кике Санчес Флорес, който поразително наподобява на артиста Хю Лори, прочут с основната си роля в хитовия сериал " Доктор Хаус ", е най-вероятният нов селекционер на " Ла Фурия Роха ".

Според испанското издание " AS " от локалната федерация са се свързали със експерта още щом да се разделили с Хулен Лопетеги. Идеята е Флорес да реализира съществени промени в отбора, който към този момент отпадна от Мондиала в Русия. Освен това Флорес към този момент не е зает с клубен тим, което го прави съвършен за новата работа.

Другият главен претендент за поста е Луис Енрике. В месеците обратно той бе спряган с Челси, както и с ПСЖ, само че остана свободен. Още няколко имена витаят към Испанската футболна федерация.

Те обаче са на експерти, които в този момент са ангажирани. Става дума за Рафаел Бенитес (Нюкасъл), Унай Емери (Арсенал) и Марселино Гарсия Торал (Валенсия). Твърди се, че испанците са се огледали и в настоящия селекционер на Белгия - Роберто Мартинес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР