След като Глория официализира връзката си с по-младия Добромир и

...
След като Глория официализира връзката си с по-младия Добромир и
Коментари Харесай

Глория и любовникът й посрещнаха заедно 2023 г

След като Глория официализира връзката си с по-младия Добромир и го предложения на Бъдни вечер в дома си, Нова година влюбените посрещнаха отново дружно и то не къде, а в Лондон.

Влюбената певица заведе гаджето си в столицата на Англия, където за посрещането на 2023 г имаше присъединяване в известно заведение за хора от българската общественост. Такова нещо да прави за мъж, почитателите й не помнят. По скоро тя се е възползвала от тях.

Още щом дойдоха в британската столица двойката пусна фотоси и сторита от там. До в този момент Глория в никакъв случай не е демонстрирала интимните си връзки с някой мъж по този метод,а е пазила поверителност. Но сега си е изгубила има по атлетичния и мускулест жребец, съвсем като тийнейджърка и си проличава, че не може да си откри място от благополучие. Тази връзка очевидно я подмлади и макар, че стана баба на малко момиченце показа  младежка визия.





Феновете нарекоха гаджетата „ най-коментираната двойка на годината ”. И в действителност мненията им са доста разнопосочни. Едни укоряват поп фолк певицата, че Добри е доста млад за нея, че не може да го подари с детенце. А той е на години да сътвори семейство. Обвиняват Гло, че е съсипала  фамилията на щерка си, като я раздели с бащата на детето й. Но  други пък пазят любовта им и им желаят да са доста щастливи и все по този начин влюбени. Дано единствено не му изпие силите, ядосват се някои.





А какво ще се получи в реалност следва да научим в бъдеще. Но примата на фолка е много претенциозна жена и на обичания й по никакъв начин няма да му е елементарно с жена като нея.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР