След като ГЕРБ и ДПС казаха, че са срещу главния

...
След като ГЕРБ и ДПС казаха, че са срещу главния
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Скандалите в прокуратурата имат потенциал да взривят страната

„ След като ГЕРБ и Движение за права и свободи споделиха, че са против основния прокурор, стана ясно, че те съществено са се заловили да вършат някаква управническа структура. Тогава и сигналите на Българска социалистическа партия бяха по-различни. Сега, когато основният прокурор явно поде борба, те явно го подцениха, сигналите на Българска социалистическа партия са други. Българска социалистическа партия очевидно са решили, че няма да стане от раз. А дали има капацитет това да взриви възможностите за сформиране на държавно управление? Това има капацитет да взриви самата страна ”, разяснява в „ Интервюто след Новините ” политологът Първан Симеонов от „ Галъп ”.
„ Всичко зависи от това до каква степен ще решат ГЕРБ и Движение за права и свободи да стигнат против основния прокурор, тъй като на мен ми се коства, че той е решен на всичко ”, разяснява той.
От обстановката се затруднява концепцията за сформиране на каквато и да е власт, а от това щели да завоюват либералите и хората на Костадинов, които ще стоят в профил и ще стискат палци за нови избори.
Първан Симеонов разяснява още, че Движение за права и свободи и ГЕРБ от години са в изолираност и то освен вътрешна, а и външна. „ Очевидно, че ГЕРБ и Движение за права и свободи взеха решение да създадат правосъдна промяна. Разбира се това е правосъдна промяна в кавички – да смениш един човек с различен. „ Ще дадем на вълците един човек ”. Но този човек е биткаджия. Опитват се за негова сметка да се преродят политически, а той не е навит на това ”, сподели Симеонов.
Той счита, че „ топката " сега е в ръцете на Политическа партия и Демократична България. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР