След като футболът трябваше да забави обороти за определено време,

...
След като футболът трябваше да забави обороти за определено време,
Коментари Харесай

Как букмейкърите оценяват шансовете на България преди квалификациите за Мондиал 2022?

След като футболът трябваше да забави обороти за несъмнено време, можем да открием, че има задоволително фенове, които едвам в този момент осъзнават, че чакането си заслужаваше. Все отново единствено няколко месеца след края на европейското състезание стартира да се приказва за Световното състезание по футбол.

Квалификациите стартират през идната година и истината е, че множеството почитатели не могат да чакат, до момента в който феновете на спортни прогнози към този момент четат разбори и отзиви на специалистите. Защо го вършат, бихте попитали? Повечето букмейкъри към този момент имат дълготрайни залози по отношение на представянето на всяка една страна. Ще открием тъкмо такава секция и в платформата на  и откакто родните национали също ще се състезават, дано обърнем внимание какви тъкмо шансове се оферират.

Нека стартираме с малко предистория. България се намира в една група с Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва. Настоящият европейски първенец получава най-нисък коефициент, което е повече от разбираемо – неговите шансове са освен най-високи, само че и поради конкуренцията, това въобще не би трябвало да ни изненадва. Вторият формален претендент е Швейцария, до момента в който България получава коефициент от 70.00 и това я подрежда на предпоследно място. Добрата вест е, че
букмейкърите не са ни сложили на последно място, тази чест е отредена за Литва – те получават коефициент от 1000.00.

Коефициентите постоянно дефинират възможностите една прогноза да се извърши и въпреки постоянно комбинацията сред математика, статистика и футбол да не е добра, обещаваме да използваме единствено една математическа формула, с цел да изчислим какви тъкмо шансове се дават на страната да излезе победител в групата. Това става елементарно – делите 1 на коефициента и умножавате по 100. В този случай България има към 1.42% късмет за триумф.

Разбира се, прогнозата е за победител в групата, което значи, че за триумф националите ще би трябвало да победят всички или най-малко да се наредят преди всичко в квалификацията. И в случай че това може да се е случвало в миналото в историята на родния футбол, то сигурно е било с други футболисти. Не желаеме да даваме неприятни прогнози, само че поради актуалното положение, обстановката не е по никакъв начин розова, а и квалификационната група сигурно не е една от най-хубавите, но жребият е споделил своята тежка дума.

Едва ли има сюрпризирани в това отношение, въпреки всичко е повече от ясно за елементарния фен, че не е очевидец на най-силния народен тим, който сме имали в родната футболна история, само че пък можем да се надяваме, че при приключването на тази група няма да останем на последно място.

Обърнете внимание, че прогнозите имат и краен период, т.е.
букмейкърите дават късмет на всеки клиент да се възползва от тях, само че до избран интервал, затова следете и него. Интересното е, че платформата преглежда всички футболни групи, като опциите за прогнози са със същите правила – избирате тимът, за който смятате, че ще излезе с най-голям точков актив.

Идеята на дълготрайните прогнози е повече от очарователна – не се постанова да следите всяка среща, а просто да обърнете внимание на крайния резултат, като това остава единствено шансът да се насладите на играта. И въпреки не всеки тим да се радва на високи коефициенти, не би трябвало да забравяме, че от време на време даже в групите се случват изненади.

Някога българските национали съумяха да отстранят Франция в такава подготовка и да изненадат всеки един обожател, само че през днешния ден явно обстановката не е тъкмо толкоз обнадеждаваща. Надяваме се да бъркаме, само че в случай че сме забелязали една забавна наклонност, тя е, че всеки
букмейкър постоянно е прав за голяма част от своите прогнози. Какво ще се случи, можем да разберем скоро, само че дотогава единствено да предвиждаме подредбата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР