След като двамата любими сина на принцеса Даяна - Уилям

...
След като двамата любими сина на принцеса Даяна - Уилям
Коментари Харесай

Децата на Уилям и Кейт нямат привилегия като тези на Меган и...

След като двамата обичани сина на принцеса Даяна - Уилям и Хари замразиха връзките си, сравненията сред тях не стопират да занимават почитателите им. Този път нескрито излезе забавна разлика сред децата на принцовете.

Децата на принц Хари и Меган Маркъл – Арчи и Лилибет Даяна, имат една забележителна привилегия, която техните братовчеди, принцеса Шарлот, принц Джордж и принц Луи, нямат.

Според кралския специалист Кинси Скофийлд, децата на херцозите на Съсекс имат едно доста преимущество пред потомството на Кейт и Уилям – свободата на избор. И изключително ясно проличава по въпроса за публичността.

„ Хари и Меган желаят децата им да избират дали да станат обществени персони “, сподели Скофийлд в изявление за The Express, представен от tialoto.bg.

Естествено, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи са лишени от такава независимост, тъй като са деца на бъдещия крал (а самият Джордж някой ден ще заеме английския трон). От раждането си, трите деца са пред обществеността – фотоси в родилни домове, публични портрети за рожден ден, събития, кралски обиколки (Джордж стартира да пътува на 9-месечна възраст, а Шарлот прави своя дебют на турне, когато е на една година и половина).

„ Важно е децата на принц Уилям и херцогиня Катрин да порастват пред целия свят, тъй като по този метод публиката ще се почувства обвързвана с тях “, споделя Кинси Скофийлд.

Херцозите на Съсекс неведнъж са заявявали, че се стремят към усамотение и по тази причина фотоси на децата им, Арчи Харисън и Лилибет Даяна, се появяват в пресата извънредно рядко. Да не приказваме за появяването им на обществени събития.

Според Скофийлд, Меган и Хари „ не осъждат “ кралското семейство.

„ Не мисля, че осъждат тактиката на херцога и херцогинята на Кеймбридж, когато става въпрос за проявление на децата им, тъй като принц Хари схваща, че бъдещето им е доста друго от бъдещето на личните му деца. “

Също по този начин си коства да се означи, че Уилям и Кейт се пробват да създадат детството на Джордж, Шарлот и Луи допустимо най-„ обикновено “. Така да вземем за пример в учебно заведение никой не ги назовава по трофеи, на Коледа получават най-обикновени дарове, а през свободното си време се занимават със напълно елементарни занимания – готвене на обичаните си ястия, танци и действия навън.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР