След като два от основните спонсори на певеца и влогър

...
След като два от основните спонсори на певеца и влогър
Коментари Харесай

След като спонсорите избягаха: Защо само от Самсунг се ослушват за Тото?!

След като два от главните спонсори на артиста и влогър Йонислав Йотов - Тото - " Пепси " и хотел " Арте " във Велинград оповестиха публично през днешния ден, че приключват договорите си с него, озадачаващо е за какво третия огромен негов спомоществовател - " Самсунг България " се ослушва по въпроса и се пробва да мине метър около абсурда.

Озадачаващо е, че от българския офис на телекомуникационния колос се вършат на три и половина след експлоадирането на абсурда. Въпреки че в последните няколко излъчвания на рапъра те са главен спонсор, а в обществените мрежи изпълнителя популяризира интензивно новия им телефон " Galaxy Z ", компанията не взема отношение по случая и не сервира опрощение, че работи с него. Нещо повече - те упорстват, че нямат трайни договорни връзки с него, което на процедура е неистина. Тото взе участие интензивно в рекламните им акции и е получавал много великодушни възнаграждения за това.

На десетките въпроси на консуматори в социаните мрежи, от компанията отвръщат с подготвен пост: " Samsung България няма дейни партньорски връзки с Йонислав Йотов - Тото. Samsung България не толерира дейности - вербални и физически, свързани с принуждение от и против всеки субект, без значение от техния пол, раса, възраст, политически възгледи, етническа принадлежност и други Следвайки полезностите на компанията да сътворяваме нововъведения за по-добър свят и общество, изрично се разграничаваме от експанзията и насилието във всичките им форми, както и от всяка персона, която не споделя тези полезности ".

Това обаче не е безапелационна гаранция, че отсега нататък от " Самсунг " няма да работят с Тото - като малко се размине бурята, нищо чудно отново да го ангажират, разясняват в сектора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР